Dorci Vendégház - Cserépfalu

Meglátni és megszeretni. Csend, nyugalom, béke. Madárcsicsergés és templomharang. A nyugalom olyan furcsán viselkedik itt, mintha megállna az idő. Szuper választás lehet mindenkinek, aki kiszakadna kicsit a mindennapokból. A területen 2 külön vendégház áll rendelkezésre, maximum 12 fő befogadására.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Cserépfalu
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Dorci Vendégház - Cserépfalu SZÉP Kártya
Nagycsaládosként szeretnénk a gyerekes családoknak kedvezni, hogy ne 8 megpakolt bőrönddel kelljen útnak indulni. Mi beszereztünk mindent, amire szükség lehet. Van nagy kert bújócskázni - fogócskázni. Van mászóka, hinta, csúszda, libikóka és homokozó. Kisroller és nagyroller 4 kerekű és 2 kerekű bicikli, futóbicilki és nyuszimotor. Sőt mi több! Külön játszószobát alkottunk, ahova bevethetik magukat a gyerkőcök, míg a szülők nyugodtan kávéznak egyet :)

Felnőtteknek bográcsozási, szalonnasütési lehetőség.

A közelben 5 szuper strand és gyógyfürdő várja, hogy felfedezzék: Bogács, Mezőkövesd, Eger, Egerszalók és Demjén. 8 percnyire horgásztó, 3 pernyire étterem, séta távolságban lovastanya.

Az aktív pihenés szerelmeseinek sorolnom sem kell, mi minden látnivalót rejt a Bükk déli oldala (de biztos ami biztos néhányat megemlítek: Ősemberbarlang, Suba-lyuk, Ódorvárrom, Milleniumi kilátó, Hór völgy, Ördögtorony)

A szállástól 2 percnyi járásra a híres 3 soros Berezdaljai pincesor. Nyáron programokkal, borkóstolókkal vár mindenkit.
Cím:
3413 Cserépfalu, Bethlen Gábor út 16.
Tel.: (30) 431 2260
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 56' 37.6" N, 20° 32' 15" E


Megközelítés:
Cserépfalu Egertől 22 km-re keletre, Bogácstól 2 km-re északra található. Parkolás az udvarban zárt kapun belül díjmentesen biztosított.

Kiemelt elfogadó helyek: