Darutollas Vendégház - Ópusztaszer

Vendégházunk tájvédelmi körzeten belül található, a tanyavilág szívében a volt uradalmi bírtok területén. A vendégház két különálló szobával rendelkezik. A nagyobbik szoba egy dupla ággyal illetve egy pótággyal, a kisebbik szoba két szimpla és egy pótággyal bír. Illetve egy baba utazó ággyal.

Szállás  >   Vendégház
Dél-Alföld   >  Csongrád  >  Ópusztaszer
Jellemzők: Bababarát, Falusi turizmus
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
K&H
Darutollas Vendégház - Ópusztaszer SZÉP Kártya
Vendégházunk 2019-ben nyitotta meg kapuit az ide látogatók előtt. Szeretnénk a tanyavilág múlt századbeli hangulatát a jelen kényelmével felszerelten szállásul kínálni.

A vendégház egy időben csak egy bérlő (pár, párok, család vagy baráti társaság) részére nyújt szállást. Így nem kell senkivel megosztani az élményt, csak maguk/magatok között.

Abszolút kutyabarát, gyerekbarát hely. Lovaskarámunkban négylábú kedvenceit is magával hozhatja az ide látogató, külön térítési díj nélkül.

Amennyiben többen jönnének, legelőnkön saját sátraikat is felállíthatják!
Cím:
6767 Ópusztaszer, Kis-Zer tanya 224.
Tel.: (30) 544 2628
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 31' 10.7" N, 20° 3' 20.5" E


Megközelítés:
Az M5 autópályát a kisteleki kihajtónál kell elhagyni. Kistelekre beérkezve a körforgalomnál mutatja a tábla Ópusztaszert - második kihajtó - innen még cirka 6 km az ópusztaszeri körforgalom. Ott a harmadik kijárót kell választani Pusztaszer felé. A régi iskolánál kell elhagyni a főutat jobbra, onnan már tájvédelmi körzet, földúttal. Egyenesen, nem kell sehol letérni a vendégházig, ami jól láthatóan fogadja kedves vendégeit.

Kiemelt elfogadó helyek: