Daniels Kitchen - Szombathely

Éttermünk, mely Szombathely belvárosában, az Artis hotel épületében található, ötvözi az eleganciát és a fiatalos lendületet. Korszerű és egészséges, állandóan friss alapanyagok felhasználásával, modern technológiai eljárásokkal készült ételekkel és italokkal várjuk vendégeinket.

Vendéglátás  >   Étterem
Nyugat-Dunántúl   >  Vas  >  Szombathely
Jellemzők: Halételek, Nemzetközi konyha, Koktélok, Kerthelyiség-terasz, Felszolgálás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Daniels Kitchen - Szombathely SZÉP Kártya
Próbáljuk ötvözni a hagyományos európai és magyar ízeket a keleti konyhák különlegességeivel, ez páratlan gasztronómiai élményt és kellemes meglepetést jelenthet. Látványkonyha megoldással betekintést adunk a fogások elkészítésébe, séfjeink munkájába, közvetlenebbé varázsolva a környezetet. Ételeinkhez minőségi borokat, prémium italokat, frissítőket kínálunk, kihangsúlyozva az ízeket és a harmóniát.

Minden nap bőséges reggelizési lehetőséggel indítjuk a napot, illetve hétköznap délben változatos business menü és sushi bento box is elérhető. Havi rendszerességgel tematikus témájú vacsorák, egyedi borestek és egyéb gasztroesemények is gazdagítják kínálatunkat. Ezek az estek egyedülálló kulináris élményeket nyújtanak, mindig megújuló ízvilággal, italféleségekkel. Ezen elvek mellett legfontosabb törekvésünk a családias hangulat és a barátságos, jól képzett, állandó személyzet megtartás, amely egész koncepciónk lelkét adja.
Cím:
9700 Szombathely, Hefele Menyhért utca 2.
Tel.: (94) 952 929
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 13' 49" N, 16° 37' 6.6" E


Megközelítés:
Könnyű megközelíthetőség, autóval, vonattal, busszal, parkolási lehetőség is van.

Kiemelt elfogadó helyek: