Dánfoki üdülőközpont - Békés

Az üdülőközpont kiváló helyszínéül szolgál gyermek-és ifjúsági táboroknak, osztálykirándulásoknak, sport-és edzőtáboroknak, céges, baráti, valamint családi összejöveteleknek, kulturális rendezvényeknek, gólyatáboroknak, illetve biciklis és vízi túráknak egyaránt.

Szállás  >   Üdülő, nyaraló
Dél-Alföld   >  Békés  >  Békés
Jellemzők: Családbarát, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Dánfoki üdülőközpont - Békés SZÉP Kártya
Békés városa Békés megyében, Békéscsaba és Mezőberény között, Gyulától északnyugatra helyezkedik el. A település fekvése, természeti adottságainak köszönhetően minél több embert van lehetőségünk ide invitálni pihenni, kikapcsolódni, vagy éppen művelődni.

A Kettős-Körös torkolatának köszönhetően kiváló hely Békés-Dánfok az aktív és passzív pihenésre vágyóknak egyaránt. A folyó egyaránt nyújt nyugodt természetközeli perceket, és sportolási lehetőségeket is vendégeinknek. Büszkék vagyunk vendégszeretetünkre, ami sosem túl harsány, inkább szeretettel fogadjuk az ide látogatókat!

Amennyiben kimozdulna itt tartózkodása alatt, az alábbi lehetőségeket ajánljuk szíves figyelmébe: Békéscsaba mindösszesen 15 km-re található Üdülőközpontunktól. A város számos programlehetősége mellett minden évben kiemelkedő az országos jelentőségű Kolbászfesztivál. Látogasson el a megyeszékhelyre, ha nagyvárosi hangulatra vágyna pihenése alatt! Gyula, a történelmi fürdőváros, 25 km-re, 25 percnyi autóúttal érhető el. A középkori vár önmagában különleges látnivalói Magyarországon, ezen kívül a belsejében kialakított kiállítás egyszerre lesz izgalmas élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Tegyen egy sétát Gyula sétáló utcáján a Vártól elindulva, és pihenjen meg a város híres 100 éves cukrászdájában!
Cím:
5630 Békés, Dánfok u. 1.
Tel.: (20) 592 5636
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
05.01 - 12.31.
GPS:
46° 45' 34.5" N, 21° 9' 12.6" E


Megközelítés:
A Dánfoki üdülőközpont Békés városának perem területén található a Város központól 2 km re. A településnek nincs vasútállomása, így a tömegközlekedésbe autóbuszokkal kapcsolódik be. A legközelebbi vasútállomások Békéscsabán, illetve Mezőberénybe találhatók. Az üdülőközponttól a buszvégállomás 2,8 km található. Innen helyi járatokkal is könnyedén elérhető. Békés városa 2010 óta kerékpár barát település, ennek köszönhetően kiépített kerékpárutak hálózzák be a teljes települést.

Kiemelt elfogadó helyek: