Cseppkő Panzió - Abaliget

A Mecsek völgyében, festői környezetben, két kicsi tó és a cseppkőbarlang közelében várja vendégeit a Cseppkő Panzió. A családias jelleget szépen parkosított zárt udvar és parkoló, bográcsoló, grillező biztosítja. Nagy közösségi térrel várjuk a baráti társaságok és nagycsaládok érkezését.

Szállás  >   Panzió
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Abaliget
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Cseppkő Panzió - Abaliget SZÉP Kártya
Panziónkban 1-3-4 ágyas szobákkal várjuk vendégeinket.
3 szoba saját fürdőszobás és 4 szoba, amely közös fürdőszobás (2 szobához 1 fürdőszoba), természetesen az árakban is megmutatkozik a komfort fokozat különbsége.

Nagy udvar, zárt parkoló, közösségi tér, amely a vendégek étkezését, közös programok szervezését teszi kényelmessé. A külső terasz igen kedvelt a gyerekek körében.

A településen található két kicsi tó a nyári szórakozást (horgászat, fürdés, csónakázást), míg a Mecsek lankái az aktív pihenést, túrázást, kirándulást biztosítják.
A környék számtalan látnivalót (Pécs 12 km, Orfű 3 km) kínál. Van aquapark, extrémpark, tó, számtalan vár és termálfürdő, barlang. Kikapcsolódás, szórakozás, pihenés és csend várja Önt.

Panziónkban nagy szeretettel, finom reggelivel és segítőkészséggel várjuk a hozzánk érkező vendégeket.
Cím:
7678 Abaliget, Kossuth u. 107/a.
Tel.: (72) 498 636
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 8' 22.4" N, 18° 7' 4.8" E


Megközelítés:
Autóval gyönyörű szerpentinen érhető el Abaliget.
A település könnyen megközelíthető menetrend szerinti autóbusszal és vonattal is. Az autóbusz a ház előtt áll meg, a vasúton érkező vendégeinket pedig autóval térítésmentesen behozzuk a panziónkba.

Kiemelt elfogadó helyek: