Csendvölgyi Falusi Vendégház - Németbánya

Házam a hegyek között megbúvó kis bakonyi faluban áll, ahol a lakosok száma nem éri el a száz főt. Itt igazi csend, béke és nyugalom honol. A házhoz nagy zárt kert, terasz, tűzrakóhely, kosárpalánk, ping-pong asztal, finn szauna tartozik. A vendégtérben jól felszerelt konyha van.

Szállás  >   Vendégház
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Németbánya
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Csendvölgyi Falusi Vendégház - Németbánya SZÉP Kártya
A ház kialakítása alkalmas 8-10 fős család, baráti társaság fogadására, de a 3 zuhanyzós fürdőszoba lehetőséget nyújt nem összetartozó emberek együttes fogadására is. Ellátás igényelhető.

A házat főleg a természetet szerető, túrázó vendégeknek ajánlom, de a közelben élményfürdő, kalandpark, múzeumok és egyéb kulturális lehetőségek is megtalálhatók. Helyben vonatos erdei túrára is van lehetőség, valamint egy horgásztó várja az érdeklődőket.

A kisgyerekes családoknak is ideális hely, hatalmas zárt kert, forgalommentes utca, pár száz méterre gyönyörű játszótér.Az országos kéktúra mellettünk halad Bakonybél felé, pecsételőhely vagyunk.

Említésre méltó még, hogy az iharkúti dinoszaurusz lelőhely a házam mögött 2-3 km-re található. Az itt megtalált leletek Budapesten a Néprajzi Múzeumban megtekinthetők.
Cím:
8581 Németbánya, Kossuth utca 32/b.
Tel.: (89) 350 267
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 13' 2.5" N, 17° 38' 27.9" E


Megközelítés:
Pápáig vagy Veszprémig vonattal és busszal onnan pedig csak busszal. Autóval a 8-as főúton a Városlődi elágazásig, majd a 83-ason Bakonyjákóig, innen befelé a Bakonyba még 3,5 km. Németbányáig.

Kiemelt elfogadó helyek: