CrossWater Vízisport Kölcsönző - Gárdony

Szörf – evezés – felfedezés. Három szó, ami leírja mindazt, amit a Crosswater képvisel. Ez a három tevékenység minden napra tartogat valami újat, valami inspirálót. A víz számtalan izgalmas oldalát fedezhetjük fel közösen vagy egyedül, akár esik, akár fúj és főleg akkor, ha süt a nap.

Szabadidő  >   Sport, fitness
Közép-Dunántúl   >  Fejér  >  Gárdony
Jellemzők: Csoportoknak, Fiataloknak, Családoknak, Testedzés, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
CrossWater Vízisport Kölcsönző - Gárdony SZÉP Kártya
Új élmények, rég elfedett helyek várnak mindenkit a Velencei-tavon. A szörfözés a SUP-deszkán állva evezés, a kajakozás és a kenuzás önfeledt kikapcsolódást nyújt, miközben közel kerülhetünk a természethez. Egyszerre lelassítja és felpörgeti az időt. Aktív kikapcsolódás, lelki béke és minőségi idő a város zajától távol. Túráinkon a vízi világ rejtett kincsei kerülnek ma már ritkaságnak számító közelségbe. A természet egyedisége megadja azt az élményt, hogy igazi felfedezővé váljunk.

Küldetésünk:
- A magyar windsurf népszerűsítése
- Sportolás, testedzés biztosítása, a helyi lakosoknak és a turistáknak, a vízisportok kedvelőinek
- Kajak és kenu bérlése, túrák szervezése
- Stand- up paddle boarding (SUP) és más vízisportok személyi és tárgyi feltételeinek megteremtése
- Magyar és nemzetközi versenyek megrendezése
- Élményközpontú kikapcsolódás biztosítása különböző diák csoportoknak (profi és hobbi táborok, rendezvények szervezése, lebonyolítása)

Látogass el hozzánk barátaiddal, családoddal és élvezd a nyarat a Velencei-tavon, mely számtalan sportolási lehetőséget nyújt. Tanulj meg szörfözni, próbáld ki a SUP YOGÁT, vagy a SUP POLOT, bérelj kajakot, vízibiciklit és fedezd fel a tájat. Ha passzív kikapcsolódásra vágysz napozóágyak és napernyők alatt élvezheted a gyönyörű környezetet és a víz közelségét.

A Crosswater Vízisport Kölcsönző új élményeket, önfeledt kikapcsolódást és új kihívásokat nyújt, a Velencei-tó szépsége pedig garantáltan mindenki számára felejthetetlen marad.
Cím:
2483 Gárdony, Holdfény sétány 5.
Tel.: (70) 317 7044
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 12' 20.6" N, 18° 37' 9.1" E


Megközelítés:
Tökéletes választás lehet a Velencei-tó rövidebb és hosszabb időre is. A budapestiek könnyen megközelíthetik, akár fél óra alatt teljesen más környezetben találhatják magukat.
Vasútállomás 5 perc séta.
Parkolás a kölcsönző mellett.

Kiemelt elfogadó helyek: