Creative Harmony Masszázs Szalon - Budapest

Creative Harmony Masszázs Szalon ahol minden csak és kizárólag a masszázsról és gyógyításról szól. Szalonunkban csak masszázs és terápiás kezeléseket végzünk. Folyamatosan törekszünk a vendég maximális kényelmére, így általában mindig egyszerre csak 1 vendéget kezelünk.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Egészségügyi szolgáltatás, Stresszoldás, Wellness, Életmód, Szépségápolás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Creative Harmony Masszázs Szalon - Budapest SZÉP Kártya
Csak bejelentkezés alapján dolgozunk így az idő melyet a vendég nálunk tölt valóban csak róla szól. Professzionális évek óta praktizáló masszőrök várják önöket, folyamatosan bővülő szolgáltatási palettával és akciókkal!

Stresszoldó masszázs:
Teljes testre kiterjedő közepes erősségű lazító masszázs típus.Célja a bőr kötőszöveteinek erősítése, a vér és nyirokkeringés fokozása, az izomzatban felgyülemlett méreg és salakanyagok kiválasztása. Ajánlott azoknak akik a kissé gyengébb masszázs típust kedvelik, stressz oldására, általános frissítő hatás a teljes szervezetre kiterjedően.

Svédmasszázs
Teljes testre kiterjedő, erőteljes, frissítő, élénkítő, kondicionáló masszázs. Bizonyos mértékig pótolja az aktív mozgást. Sportolás előtt és után a fáradtságérzet leküzdésére, izomláz csökkentésére, esetlegesen mozgásszegény életmód tüneteinek csökkentésére, betegségek utáni rehabilitációs idő lerövidítésére ajánlott.

Sportmasszázs
Az általános frissítő svédmasszázsnak egy erőteljesebb, intenzívebb, a mélyizomzatra kiható változata. A sportmasszázs során alkalmazott masszázstechnikák során a hangsúly nem a simító, gyengédebb mozdulatokon van, hanem erősebb dörzsölő, gyúró, ütögető fogásokat alkalmazunk.
Cím:
1136 Budapest, Tátra utca 6.
Tel.: (20) 206 7700
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 30' 48.6" N, 19° 3' 0.8" E


Megközelítés:
Metróval: M3-as metró Nyugati pályaudvar-tól 6-7 perc séta
Villamossal: 4-6-os villamos Jászai Mari tér megállótól 5 perc séta
Autóbusszal: 15, 115-ös busz
Vonattal: Nyugati pályaudvar-tól pár perc séta vagy 1 megálló villamossal a Jászai térig

Kiemelt elfogadó helyek: