Colonia Club Caffe - Molnári

Éttermünk a Mura folyó, és túra útvonalak és a horvát határ mentén Molnáriban várja kedves vendégeit kellemes, családias környezetben. Töltsön el nálunk egy kellemes délutánt, lesse el a főzés fortélyait látványkonyhánkban, és kóstolja meg házias ételeinket.

Vendéglátás  >   Étterem
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Molnári
Jellemzők: Magyaros ételek, Házias ételek, A la carte, Felszolgálás, Házhozszállítás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Colonia Club Caffe - Molnári SZÉP Kártya
Éttermünk 2009. április 13.-án nyitotta meg kapuit, mindössze 25 fős befogadóképességgel, melyet a meglévő családi házunkból alakítottunk ki.

A névválasztás a “kolónia” szóból ered, mely egy csoport összességét jelenti, mi esetünkben a családot szimbolizálja. A látványkonyha nagyban hozzájárul a napról napra bővülő vendégkörünk bővítéséhez és a bizalom kialakításához. Különböző rendezvényeknek, például esküvő, évforduló, keresztelő, születés- és névnap, megemlékezések, ballagás, tökéletes helyszínt tudunk biztosítani, illetve igény szerint a rendezvények megszervezését és lebonyolítását is vállaljuk helyben (50 fő) és kiszállítva(200 fő) egyaránt.

A vállalkozás folyamatos fejlődése annak is köszönhető, hogy a bevétel 60-70%-át visszaforgatjuk az étterem javára. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, változtatjuk a vendégek igényei szerint.

Vendégeink jelenleg 30 féle pizzából, és 43 félé frissensültből választhatnak. Az étlapon saját ételek is helyet kapnak.
Cím:
8863 Molnári, Petőfi Sándor utca 95.
Tel.: (30) 237 4562
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.02-12.23.
GPS:
46° 23' 23.9" N, 16° 50' 17.7" E


Megközelítés:
Nagykanizsától 17 km-re, Letenyétől 10 km-re található, autóval könnyen megközelíthető. Rendszeres buszjárat Molnári-Nagykanizsa között.

Kiemelt elfogadó helyek: