Club Hotel Füred - Balatonfüred

Ismerje meg a Club Hotel Füredet! Kedvezményes árakkal várjuk a pihenni vágyókat Balatonfüreden! Közvetlenül a vízparton, családias stranddal és kikötővel rendelkezünk. A balatoni panorámás szobák kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak kicsiknek és nagyoknak.

Szállás  >   Hotel****
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Balatonfüred
Jellemzők: Városlátogatás, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Club Hotel Füred - Balatonfüred SZÉP Kártya
A Club Hotel Füred a Balaton vízpartján, egy 25 ezer m2-es parkban helyezkedik el. A szálloda ideális környezet a kikapcsolódásra, tanulásra, konferenciák, csapatépítő tréningek, családi rendezvények lebonyolítására, vagy egyéni üdülésre.

A hotel 43 db balkonos légkondicionált kétágyas szobával, beltéri medencével, szaunával, bowlinggal, minigolffal és teniszpályával várja a vendégeit. Korlátlan wifi használat a szálloda egész területén biztosított, továbbá a szállóvendégek részére az őrzött parkolóban ingyenes a parkolás.

Konferenciák, csapatépítő tréningek lebonyolítására 2 db természetes megvilágítású, légkondicionált, technikai berendezésekkel felszerelt konferenciaterem áll a vendégek rendelkezésére.

A szálloda étterme 80 fő befogadására alkalmas, melyben lehetőség nyílik a la carte és svédasztalos étkezésre is. Vízparti kerti party megtartásához 80 fős épített rendezvény sátrunkat ajánljuk.
Cím:
8230 Balatonfüred, Anna sétány 1-3.
Tel.: (87) 482 411
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 56' 49.6" N, 17° 52' 47.2" E


Megközelítés:
A szálloda Budapesttől 130 km-re, Bécstől 210 km-re fekszik, a 71 -es főútról a szálláshely könnyen megközelíthető autóval. A legközelebbi busz és vonatpályaudvar 2 km-re található, a városközpont gyalog 20 perces sétával elérhető.

Kiemelt elfogadó helyek: