Center Fitness - Békéscsaba

A Center Fitness egy funkcionális edzőterem, mely közel 300 m2-en várja a sportolni vágyókat. Személyi edzés és csoportos órák keretében lehetőség nyílik kipróbálni a TRX-et, a köredzés számos fajtáját, a World Jumpingot és Kangoot is.A kisgyermekeseket pedig Bama-Mama torna várja.

Szabadidő  >   Sport, fitness
Dél-Alföld   >  Békés  >  Békéscsaba
Jellemzők: Csoportoknak, Fiataloknak, Családoknak, Középkorúaknak, Testedzés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
K&H
Center Fitness - Békéscsaba SZÉP Kártya
Egyesületünk a Viharsarok Közhasznú Egyesület 2019. április 01-vel bérli a Csaba Center 3. emeletén levő Center Fitnesst, ami egy funkcionális edzőterem.

Közel 300 m2-en számos edzésmóddal várjuk a hozzánk érkező sportolni vágyókat. Jelenleg 3 teremben nyújtunk szolgáltatást, melyek az alábbiak: world jumping, aerobic, kangoo, kis- és nagycsoportos TRX, funkcionális kiscsoportos edzések és személyi edzések.

A kisgyermekesek részére Baba-Mama torna és Hordozási tanácsadást nyújtunk. 5-11 éves korú gyermekek részére pedig egyéni és kis csoportos mozgásfejlesztő foglalkozást biztosítunk Trükkös Békák néven.
Cím:
5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43. 3. emelet
Tel.: (70) 882 8400
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 40' 37.2" N, 21° 5' 24.7" E


Megközelítés:
Rendkívül jól megközelíthető tömegközlekedéssel. A vasútállomástól kb. 10 percnyi sétával, a Csaba Centerben pedig fizetős parkolási lehetőséggel.

Kiemelt elfogadó helyek: