SZÉP Kártya elfogadóhelyek Békéscsaba térségében

Kiemelt békéscsabai (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Békéscsaba térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Békéscsaba településen:

Gasztronómiai hírneve és fürdőkultúrája egyaránt arra készteti az embert, hogy legalább egyszer ellátogasson ide, mert Békéscsaba olyan sok mindent kínál a látogatóknak. Finom falatok mellett, mint amilyen a neves csabai kolbász, a város igazi turisztikai csemege. Építészeti és természeti értékei, továbbá színvonalas rendezvényei, mint a Csabai Kolbászfesztivál, nagyszerű időtöltést garantálnak. A város Békés megye székhelye, a Dél-Alföld legjelentősebb városa. Békéscsabán az egyik leghangulatosabb városrész a Fehér-Köröstől a Kettős-Körösig tartó Élővíz csatorna. A csatorna partján lévő Széchenyi Ligetben a természetbarátokat ökoturisztikai központ várja. A Széchenyi Liget a város tüdeje. A csatorna partját szoborsétány teszi még különlegesebbé. Az utat híres emberek szobrai övezik, akik kötődtek a városhoz. Békéscsaba ad otthont Közép-Európa legnagyobb evangélikus templomának, az Evangélikus Nagytemplomnak. Másik jelentős egyházi épülete a Római Katolikus Plébániatemplom, melynek építését 1910-ben fejezték be. Városszerte találkozhatunk plasztikkártya elfogadó helyek által nyújtott szolgáltatásokkal. Az utalványkártya révén még kényelmesebbé tehető a békéscsabai kikapcsolódás.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Békéscsaba környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.