Casalgrande Szolárium - Dunakeszi

Álló és fekvő szolárium gépeink EU0,3 szabvány szerinti csövekkel várja kedves Vendégeit. Szolgáltatásunk bejelentkezés nélkül a hét minden napján - hétvégenként is - igénybe vehető.Szolárium mellett a hetente frissülő márkás női és férfi ruházat kínálatunkból is biztosan talál mindenki magának valamit.

Szabadidő  >   Szépség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Dunakeszi
Jellemzők: Fiataloknak, Stresszoldás, Wellness, Életmód, Szépségápolás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Casalgrande Szolárium - Dunakeszi SZÉP Kártya
Több mint 20 éve várjuk szeretettel és maximális higiéniai környezetben Dunakeszin a barnulni és kikapcsolódni vágyó vendégeinket! Üzletünk Dunakeszi a Barátság úti lakótelep közepén a Casalgrande téren található. Szolárium szolgáltatásunk mellett márkás és divatos női és férfi felsőruházat értékesítésével is foglalkozunk. Szolárium gépeink között álló és fekvő gépek is megtalálhatóak. Készpénz fizetési mód mellett az összes forgalomba lévő SZÉP kártyát és bankkártyát is elfogadunk. Próbálj ki minket!
Cím:
2120 Dunakeszi, Casalgrande tér 1.
Tel.: (27) 393 177
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 38' 31.8" N, 19° 7' 34.4" E


Megközelítés:
Dunakeszin a Barátság útján haladva - a lakótelep közepén - található a Casalgrande tér. A tér központi fekvésének köszönhetően minden közlekedési formában (gyalogosan, autóval és busszal) könnyen elérhetővé teszi az üzletet (Az üzlet előtt közvetlen parkolási lehetőséggel).

Kiemelt elfogadó helyek: