Budai Vám Apartmanház - Pécs

Apartmanházunk Pécs-Keleten a Budai vámi csomópontnál egy csendes, kellemes, könnyen megközelíthető zsákutcában helyezkedik el. A ház kétszintes, felújított és részben új építésű, kb. 80 m2. Apartmanunktól egy-két perces gyalogos sétával elérhető több hipermarket és a Budai vámi buszpályaudvar.

Szállás  >   Apartman
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Pécs
Jellemzők: Városlátogatás, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Budai Vám Apartmanház - Pécs SZÉP Kártya
Családias környezetben várjuk a pihenni vágyó turistákat, családokat, átutazókat, üzletembereket, cégeket, diákokat, túrakedvelőket és mindenkit, aki szeretne egy igazi mediterrán hangulatú városban pihenni, feltöltődni, s tőlünk kiindulva felfedezni szépséges városunkat Pécsett és megyénket Baranyát.

Egész évben sok szeretettel várjuk Önt/Önöket!

NTAK regisztrációs szám: EG19005123
Cím:
7630 Pécs, Buzsáki Imre utca 29/4
Tel.: (20) 535 8533
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 4' 54.3" N, 18° 16' 17" E


Megközelítés:
Mind a Zsolnay-negyed/PTE-MK, a Kodály Központ, a PTE ÁJK, a PTE KTK, a belváros, az M6-os autópálya felhajtó, a Keleti Ipari Park, a Mecsextrém Park pedig néhány perces autóúttal vagy városi busszal, illetve kerékpárral egyszerűen, könnyedén megközelíthetőek.

Pécs keletközponti elhelyezkedése révén házunk remek kiindulási pont, pl. Pécs és a Mecsek legszebb részeinek megtekintéséhez, Villány-Siklós borút,Hosszúhetény-Püspökszentlászló-Pécsvárad-Zengővárkony-Mecseknádasd-Óbánya

Kiemelt elfogadó helyek: