Bubu-Lak - Balatonlelle

Szeretne nyugodt környezetben a Balatontól pár 100 méterre pihenni? Nem akar sokat sétálni sem a Boglár-i sem a Lellei- központokhoz,hogy kóstoljon egy jó pohár helyi bort? Családdal érkezne és kényelmes szállást keres ahol sátorozni is tud vagy gond nélkül parkolni?

Szállás  >   Apartman
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Balatonlelle
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Akadálymentesített, Vízparti-vízközeli
Web:
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Bubu-Lak - Balatonlelle SZÉP Kártya
Várja a Bubu-apartmannház!

3 szobában összesen 9 fő is kényelmesen elférhet. De kívánság szerint pótágyazni is tudunk. Felszerelt konyha,az udvaron pedig grill és bográcsozási lehetőség is van. A szabad wifit csak megemlítem.

Kisgyermekeseknek utazóágyat és etetőszéket sem kell hoznia.A gyerekek a hatalmas udvaron tudnak rohangálni, játszani, homokozó is várja őket. Ha a szülők elmennének egy vacsorára képzett babiszitterként ebben is tudok segíteni.

Ha felkeltette érdeklődését kérem keressen,egyeztessünk időpontot! Várjuk vendégeinket sok szeretettel egész évben. De bármennyire is szeretjük az állatokat őket sajnos fogadni nem tudjuk, a saját kutyusunk miatt.

Ajánlatunk az épület alsó szintjére vonatkozik.

1-2 éjszakás illetve kevesebb, mint 4 fős foglalásnál felárat számolok. Megértésüket köszönöm.

Kérje árajánlatunkat, keressenek. Várjuk sok szeretettel régi és új vendégeinket.

Köszönettel Spanicsné Zsuzsa
Bubu-Lak szolgáltatásai:
Rugalmas érkezés-távozás
programszervezés
sportolási lehetőség

Bubu-Lak - Balatonlelle SZÉP Kártya Bubu-Lak - Balatonlelle SZÉP Kártya Bubu-Lak - Balatonlelle SZÉP Kártya Bubu-Lak - Balatonlelle SZÉP Kártya Bubu-Lak - Balatonlelle SZÉP Kártya Bubu-Lak - Balatonlelle SZÉP Kártya Bubu-Lak - Balatonlelle SZÉP Kártya Bubu-Lak - Balatonlelle SZÉP Kártya

Cím:
8638 Balatonlelle, Nádor utca 26.
Tel.: (20) 445 6259
Web:
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 47' 4.7" N, 17° 40' 55.4" E
Megközelítés:
Az M7-es autópályán a Balatonszemes és a Boglár centrum lehajtó között félúton, párhuzamosan a régi 7-es főúttal, közvetlenül a Lidl-vél szemben.