Börzsönyliget Vendégház - Kismaros

Bravo, lima, india, golf, echo, tango, azaz bliget.hu. A Börzsönyliget Vendégházak festői környezetben, patakpartján, erdőszélén egész évben várják a pihenni és kirándulni vágyó vendégeket a Börzsöny lábánál, Budapesttől csupán fél órányira! SZÉP kártyát elfogadunk!

Szállás  >   Vendégház
Budapest és környéke   >  Pest  >  Kismaros
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Börzsönyliget Vendégház - Kismaros SZÉP Kártya
A 90 m2-es, összkomfortos Börzsöny Vendégház 8+2 fő kényelmes elszállásolására alkalmas.
Az 1800 m2 gondozott, parkosított kert és a 100 m2-es, félig fedett terasz aktív kikapcsolódást tesz lehetővé az egész év során.

Sziklakert, kerti tó, épített bográcsozó, grillező / szalonnasütő, focipálya kiskapukkal, 100 m közvetlen patakpart, zárt kerékpártároló, 4 személygépkocsi beállására alkalmas belső parkoló biztosítja a vendégeink gondtalan kikapcsolódását.

A szintén önálló, parkosított kerttel rendelkező Liget Vendégház 4+2 fő elhelyezésére alkalmas, egész évben foglalható.
Mindkét vendégházunk egyben kerül kiadásra, azaz egy időben egy család / egy társaság kizárólagosan élvezheti a házak szolgáltatásait. SZÉP kártyát elfogadunk! www.bliget.hu +36202973634
Cím:
2623 Kismaros, Szokolyai út 83.
Tel.: (20) 297 3634
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 50' 37.7" N, 19° 0' 55.6" E


Megközelítés:
BÖRZSÖNYLIGET a Dunakanyar és a Börzsöny találkozásánál, a Duna – Ipoly Nemzeti Parkban, festői környezetben helyezkedik el.
A közigazgatásilag Kismaroshoz tartozó Börzsönyliget - köszönhetően a központi elhelyezkedésének és infrastruktúrájának - nagyon jól megközelíthető.
A Budapest M0-ás körgyűrűtől kevesebb, mint fél óra autózással / motorozással gyorsan elérhető.
Az M2-es út 47-es km-nél kell a 12-es főút felé Szob irányába letérni, Kismaroson belül pedig jobbra, Szokolya felé lekanyarodni.

Kiemelt elfogadó helyek: