BorászPorta Vendégház - Villány

A BorászPorta Vendégház Villányban a Szársomlyó hegy lábánál, a szőlőtáblák között helyezkedik el. Az ikerház egyben és külön is bérlehető, így egy apartmanban 6, kettőben pedig 12 fő számára nyújt kényelmes pihenési lehetőséget. A BorászPorta udvarában helyezkedik el a Présház, kettő fő számára.

Szállás  >   Vendégház
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Villány
Jellemzők: Bababarát, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
BorászPorta Vendégház - Villány SZÉP Kártya
A vendégház egy ikerház, amely egyben és külön is bérelhető. Egy apartmanban az emeleten kettő franciaágyas szoba, fürdőszoba, a földszinten pedig nappali - étkező, konyha és egy zuhanyzó-mellékhelyiség található. Így összesen 8-12 fő befogadására van lehetőség. A ház légkondicionált, síkképernyős kábel-TV-vel, wifivel rendelkezik. A teraszon és az udvaron grillezésre, bográcsozásra van lehetőség.

A kert végében található a Szoborpark, illetve a kilátó, ahonnan több túraútvonal indul.

15 perces sétatávolságon belül megtalálhatók a pincészetek, éttermek, valamint élelmiszerbolt. A környék kerékpárral bejárható.

Ideális párok, illetve baráti társaságok, családok számára egyaránt.
Cím:
7773 Villány, Remete dűlő 2312.
Tel.: (20) 244 1227
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
45° 51' 27.8" N, 18° 25' 53" E


Megközelítés:
Villányban a vasútállomás kb. 2 km távolságra van. Buszmegálló kb 100 m.A vendégház Villány külterületén a szőlőtáblák között terült el. A főútról letérve mellékúton 200 m után elérhető a ház.

Kiemelt elfogadó helyek: