Bora Bora Lounge Étterem és Kávéház - Dunaújváros

Finom ételek, egyedi polinéz koktélok, kávékülönlegességek és hétvégente felejthetetlen partik. Dunaújváros koktélbárja - "Ha neked sem mindegy hova jársz..." Hétköznaponként választhatsz menü és állandó napi ajánlatainkból is! Folyamatos akciókkal várjuk kedves vendégeinket!

Vendéglátás  >   Étterem
Közép-Dunántúl   >  Fejér  >  Dunaújváros
Jellemzők: Koktélok, Heti menü, A la carte, Felszolgálás, Házhozszállítás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Bora Bora Lounge Étterem és Kávéház - Dunaújváros SZÉP Kártya
A Bora Bora Lounge Étterem és Kávéház belső kialakítása modern és mediterrán hangulatú egyben. Széles italkínálatunkban egyedi receptjeink alapján készített polinéz koktélkülönlegességek, kávékülönlegességek és házi limonádék is megtalálhatóak. Étlapunk összeállítása során a változatosságra törekedtünk. Az Étteremben lehetőség van kisebb családi, baráti, céges rendezvények valamint esküvői vacsorák lebonyolítására is.
Mottónk:
„Minden siker titka az, hogy jobbat csináljunk, mint ami épp csak elég jó.”
Cím:
2400 Dunaújváros, Kenyérgyári út 2/a.
Tel.: (30) 499 7969
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 57' 30.5" N, 18° 56' 0.7" E


Megközelítés:
A Bora Bora Lounge Étterem és Kávéház Dunaújváros belvárosában a Piac tér szomszédságában található. Autóval könnyen megközelíthető a Szórád Márton utca felől. A Diófa étterem közvetlenül a 7-es főút mellett fekszik Budapest és Balaton között félúton.
A dunaújvárosi vasútállomástól félórányi séta távolságra, a Dózsa Gy. utca - Kallós D. utca - Kenyérgyári úton - eljutva találja meg Éttermünket.

Kiemelt elfogadó helyek: