BoldogLeszek - Környe

Széleskörű szolgáltatásaimmal a személyes fejlődésre és jólétre koncentrálok. Fedezd fel a stresszmentességet, a belső egyensúly és boldogság útját a személyre szabott támogatásomban! Legyen szó életvezetésről, vállalkozásfejlesztésről, vagy gyermekekről, minden területen segítek.

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
  >  Komárom-Esztergom  >  Környe
Jellemzők: Csoportoknak, Gyermekeknek, Családoknak, Stresszoldás, Életmód
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
BoldogLeszek - Környe SZÉP Kártya
Hogyan találhatnád meg az egyensúlyt és boldogságot az életedben? Ez az a kérdés, amire én, mint Mediátor, Life-, Kids- és Business Coach, valamint Hipnózis szakértő és Spirituális tanácsadó, választ adhatok számodra. Az élet minden területén kihívásokkal nézünk szembe, legyen az személyes fejlődés, vállalkozásfejlesztés, vagy akár a családi élet. Azonban ezek a kihívások lehetőségeket is rejtenek magukban a növekedésre és pozitív változásra.

Az én szolgáltatásaim közé tartozik az energetikai kezelés, érintésterápia, babamasszázs és aromaterápia, melyek segítenek feltöltődni és újra megtalálni az egyensúlyt az életedben. Az energiák felszabadítása és a test-lélek egységének helyreállítása fontos lépés az egészség és boldogság felé vezető úton.

De miért érdemes még velem dolgozni? Mert nem csak technikai tudással rendelkezem, hanem empatikus hozzáállással és támogató légkörrel is. Hiszem, hogy mindenki képes változni és fejlődni, csak megfelelő útmutatásra és támogatásra van szüksége.

A stressz- és holisztikus terápiák segítenek az elméd és tested harmóniájának megőrzésében, miközben a Mediátori és Coach szerepemmel segítek megoldásokat találni az életedben felmerülő problémákra. A Hipnózis szakértőként pedig a tudatalattid erejével dolgozom, hogy segítsem az önismereted és személyes fejlődésed.

Mindezeken túlmenően, ha gyermekeddel kapcsolatos kérdéseid vannak, akár a nevelés, tanulás vagy viselkedés területén, mint Kids Coach, szívesen segítek a megfelelő irány megtalálásában.

Összességében az én szolgáltatásaim nem csupán eszközök az egészség és boldogság eléréséhez, hanem egy teljes körű támogatási rendszer, amely segít neked a személyes és szakmai célok elérésében, valamint az életed teljesebbé és kiegyensúlyozottabbá tételében. Hajdítsd fel a pozitív változásokat és lépj velünk az egyensúly és boldogság felé vezető úton!
Cím:
2851 Környe, Tatai utca 39.
Tel.: (70) 378 8459
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Autóval a leggyorsabb útvonal az M1-es autópályán keresztül vezet, a Tatai lehajtónál kell letérni.
Vonattal pedig a Budapest-Tatabánya-Győr vonalon található Környe állomásra érkezve gyalog kb. 21 perc alatt elérhető a helyszín (1,6 km.)
Busszal is megközelíthető; az Alkotmány úton leszállva 850 m kb. 12 percnyi séta.

Kiemelt elfogadó helyek: