Boglárka Vendégház - Mátraszentimre

Vendégházunk három szobában összesen 8 főt tud vendégül látni. Két fürdőszoba szolgálja a vendégek kényelmét. A konyha - étkező tágas, alkalmas az sütésre főzésre, a közös étkezésre, beszélgetésre. A hatalmas fedett terasz igazán kellemes és a kert is gyönyörű. Nyársalási, bográcsozási és grillezési lehetőség is van.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Mátraszentimre
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Boglárka Vendégház - Mátraszentimre  SZÉP Kártya
Vendégházunk 2018. decemberében készült el családi összefogással, két kezünk munkájával. Ezzel egy régóta dédelgetett álmunk vált valóra. Mindennél jobban szeretnénk, ha vendégeink - akár a nyugodt pihenés, akár az aktív kikapcsolódás helyszínéül választva - kényelmesen és kellemesen éreznék magukat nálunk.

A Boglárka Vendégház a Felső-Mátra vagy másnéven Nyugati-Mátra szívében, az ország legmagasabban fekvő településén, Mátraszentimrén található. A ház a falu szélén áll, az erdő szomszédságában, mégis jól megközelíthető. A természet közelsége, a tiszta levegő számtalan lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra és feltöltődésre.

A vendégházat egyszerre csak egy társaságnak adjuk ki. A három szobában összesen 8 főt tudunk vendégül látni és két fürdőszoba szolgálja a vendégek kényelmét. Az első hálószobában egy kétszemélyes és két egyszemélyes ágy található, a másodikban egy kétszemélyes. A harmadik szobában két egyszemélyes ágy és egy nagy sarokkanapé szolgálja a kényelmes pihenést. A sarok kanapé ágyazható, két felnőtt számára is kényelmes.

A három hálószobához két fürdőszoba tartozik. A konyha - étkező tágas és jól felszerelt; egyaránt alkalmas a finom ételek elkészítésére és azok elfogyasztására, a közös beszélgetésekre. A vendégházban található könyvekből olvasgathatnak és társasjátékokkal is színesíthetik az együtt töltött időt. A házban egy fatüzelésű vízteres kandalló - központi fűtés és elektromos hőpanelek biztosítják a meleget.

A hatalmas fedett terasz, a kert és a bográcsozó hely, a grillező további lehetőséget biztosít a kellemes időtöltéshez.

Tekintettel a magas energia árakra, a fogyasztás alapján rezsi költség kerül felszámolásra. A villanyóra állását közösen leolvassuk érkezéskor és távozáskor, az elfogyasztott áram árát készpénzben kifizetik a vendégek.
Cím:
3235 Mátraszentimre , Maléter Pál utca 18.
Tel.: (20) 233 5500
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Autóval és autóbusszal is jól megközelíthető. A főút mellett, onnan kb 50 méterre található a vendégház. A főúti buszmegálló 150 méterre, a busz végállomása kb. 400 méterre van a vendégháztól. Vonattal Pásztóig, Gyöngyösig vagy Egerig tudnak eljönni, onnan pedig busszal.

Kiemelt elfogadó helyek: