BodyWakes - Budapest

Ne fusd tovább a felesleges köröket, ne kísérletezz magadon! Kérd szakértői segítségünket és ismerd meg a térképet a saját testedhez! Nem vagyunk egyformák így fontos, hogy edd azt, ami Neked jó, abban az arányban, ami Neked jó, a megfelelő ritmusban és mennyiségben!

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Családoknak, Középkorúaknak, Egészségügyi szolgáltatás, Életmód, Testedzés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
BodyWakes - Budapest SZÉP Kártya
A sikeres életmódváltás a gondolkodásmódon, táplálkozáson és a testedzésen múlik. A kulcs pedig abban rejlik, hogy nem vagyunk egyformák, éppen ezért nem működnek a sablon diéták. A mi küldetésünk, hogy utat mutassunk és megtanítsuk, hogy a jó egészség, a magas energiaszint és az ideális forma bárki számára elérhető. De minden ember más és más, így egyedi, személyre szabott iránymutatást érdemes követni az életmódváltás során is, mert nem működnek a sablon diéták.

A hozzánk fordulóknak éppen ezért, mielőtt összeállítanánk a személyre szabott ajánlást, előtte részletes anamnézis során, esetenként funkcionális kérdőívek segítségével, laborelemzéssel, valamint műszeres mérésekkel feltérképezzük az egyedi sajátosságai, érzékenységeit, táplálkozási- és hormontípusát. Ha pedig szükséges, személyre szabott Életmódterv és protokoll lista keretén belül finomhangoljuk az egyéni ajánlást. Vagyis betegség specifikus terápiás javaslatokat állítunk össze komplementer módon.

A cél mindig az, hogy a sejtszintű vitalitást minimum az optimális tartományba növeljük, a belső egyensúly helyreálljon, és ezáltal elindulhatnak a szervezet öngyógyító folyamatai. Arra biztatunk mindenkit, hogy ne pillanatnyi megoldásokban gondolkozzon, hanem köteleződjön el az egészsége mellett és válassza a minőségi fogyást, formásodást! A fókusz az egészségen legyen, az optimális testsúly és testösszetétel "csak a mellékhatás".
Cím:
1044 Budapest, Megyeri út 53.
Tel.: (70) 671 1160
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
09:00-18:00
GPS:
47° 35' 17.2" N, 19° 5' 49.7" E


Megközelítés:
Budapesten belül tömegközlekedéssel Keleti pályaudvar, Újpest központ irányából a 30-as autóbuszok, autóval Megyeri-híd vagy belváros felől Váci út irányából a legegyszerűbb minket elérni. Ingyenes parkolási lehetőség biztosított az egészségközpont zárt udvarán.

Kiemelt elfogadó helyek: