Bliss&Body Fitness és Wellness - Budapest

A Bliss & Body Fitness és Wellness a belváros szívében, nyugodt környezetben várja a sportolni és/vagy pihenni vágyókat. Az edzésekre 700 m2-en, két jól felszerelt teremben van lehetőség - funkcionális és gépterem. A wellness részleg pedig lehetőséget biztosít a pihenésre, relaxációra.

Szabadidő  >   Sport, fitness
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Wellness, Életmód, Testedzés, Fürdőszolgáltatás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Bliss&Body Fitness és Wellness - Budapest SZÉP Kártya
Két jól felszerelt terem ad helyet az aktív mozgásnak. A gépterem különböző korszerű fitneszgépekkel van felszerelve, amelyekkel erősítő és kardió gyakorlatok végezhetőek egyénileg vagy személyi edzés során.

Az emeleti terem a funkcionális edzéshez szükséges eszközökkel van felszerelve, mint például koordinációs létra, funkcionális kerék, gumiszalag, bosu labda, kettlebell, fitball, TRX szalag. Az emeleti termet kizárólag személyi edzővel lehet használni.

A wellness részlegen, a medencében úszásoktatásra is van lehetőség ahol elsajátíthatod a különböző úszás technikákat és megszerezheted a vízbiztonságot vagy egy fárasztó edzés, nap után relaxálj a jacuzziban, frissülj fel a medencében, a szaunában vagy a gőzfürdőben.
Cím:
1066 Budapest, Ó utca 43-49.
Tel.: (1) 269 0668
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 30' 19.5" N, 19° 3' 36.5" E


Megközelítés:
Budapest egyik legforgalmasabb pontján, az Oktogon közvetlen közelében, mégis nyugodt környezetben található a fitness és wellness központunk. Termünk könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel (villamos, troli, metró).

Amennyiben autóval érkezel, spórold meg a parkolóhely keresésére szánt időt és hagyd a kocsid kamerával őrzött mélygarázsunkban. Kétkerekű járműved, biciklid vagy motorod elhelyezésére is van lehetőség.

Kiemelt elfogadó helyek: