Béke Sarok Vendégház - Mórahalom

Szeretettel várjuk pihenni, gyógyulni vágyó Vendégeinket önálló - csak a vendégeink által használatos - csendes, nyugodt környezetben található vendégházunkba! Mind a kettő újonnan kialakított vendégházban egy hálószoba, jól felszerelt konyha és zuhanyzós fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére.

Szállás  >   Vendégház
Dél-Alföld   >  Csongrád  >  Mórahalom
Jellemzők: Családbarát
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Béke Sarok Vendégház - Mórahalom SZÉP Kártya
Szeretettel várjuk pihenni, gyógyulni vágyó Vendégeinket önálló - csak a vendégeink által használatos - csendes, nyugodt környezetben található vendégházunkba!

Mind a kettő újonnan kialakított vendégházban egy hálószoba, jól felszerelt konyha és zuhanyzós fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére. A vendégház egész területén elérhető a vezeték nélküli internet (WIFI), melyhez vendégeink ingyenesen hozzáférhetnek. Az apartman nemdohányzó, dohányozni a szobákhoz tartozó teraszokon lehet. A vendégházakat virágos kert veszi körül.

A gépkocsik elhelyezésére a zárt udvaron van lehetőség.
Cím:
6782 Mórahalom, Béke utca 59.
Tel.: (30) 375 3192
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 12' 48.5" N, 19° 52' 51.2" E


Megközelítés:
Autóval közvetlenül megközelíthető, tömegközlekedéssel kb. 10 percnyi séta a központi buszmegálló.

A város központból indulva a fő utcán (Szegedi út) haladunk Baja irányába, majd az ötödik saroknál balra fordulunk (Domb utca), melynek végén jobb oldalon található vendégházunk.

Kiemelt elfogadó helyek: