Barlangtúrák Budapest alatt - Budapest

Kalandos barlangtúrák Magyarország leghosszabb barlangjában a főváros területe alatt húzódó Pál-völgyi-barlangrendszer labirintusában. Kúszás-mászás a rejtett földalatti világban. Nincs betonjárda, lépcső, reflektor; világítás csak a sisaklámpákból jön.

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Csoportoknak, Fiataloknak, Családoknak, Extrém kikapcsolódás, Látnivaló
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Barlangtúrák Budapest alatt - Budapest SZÉP Kártya
Barlangtúráink "kúszós-mászós" overállos barlangtúrák, ahol a résztvevők a barlangot eredeti állapotában (nem betonjárdán és reflektorokkal kivilágítva) tekinthetik meg, barlangi szakvezetők segítségével. Egy ilyen túrán többször kell négykézláb vagy hason kúszva közlekedni, de ennek ellenére semmilyen barlangász előképzettség nem szükséges.

A barlangtúrákat Magyarország leghosszabb barlangjába, a Buda elegáns negyedei alatt húzódó, több mint 30 km hosszú Pál-völgyi-labirintusrendszerbe szervezzük. A túrákhoz mindenkinek biztosítjuk a szükséges felszerelést, overállt, sisakot és világítást. Átöltözni a barlangbejárat közelében kialakított öltözőkben lehet. Remek családi program, energialevezető a gyerekeknek. A barlang alkalmas osztálykirándulások, céges csapatépítő és kincskereső kalandtúra programok lebonyolítására is, de szívesen vezetünk geológiai barlangtúrákat is az érdeklődőknek.
Cím:
1025 Budapest, Szépvölgyi út 162.
Tel.: (20) 928 4969
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.02 - 12.30.
GPS:
47° 31' 58.7" N, 19° 0' 59.3" E


Megközelítés:
Parkoló a barlangbejárattal szmben. BKV busz a barlangbejárattól 100 méterre áll meg.

Kiemelt elfogadó helyek: