Barabás Étterem - Debrecen

Debrecen belvárosában a nagytemplomtól 100m-re a Fórum bevásárlóközponttól 800m-re vár mindenkit egy kedves, családias étterem, kiváló ízvilágú ételekkel és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező személyzettel. A házasságkötő terem 50m-re található az étteremtől.

Vendéglátás  >   Étterem
Észak-Alföld   >  Hajdú-Bihar  >  Debrecen
Jellemzők: Magyaros ételek, Vegetariánus ételek, Kerthelyiség-terasz, Heti menü, Házhozszállítás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Barabás Étterem - Debrecen SZÉP Kártya
A Barabás Étterem egy olyan magyar étterem a debreceni belváros szívében, amely visszahozza a lassacskán feledésbe merülő klasszikus vendéglátást, újszerű köntösbe burkolva. Hiszünk a hagyományokban, a tradicionális magyar konyhában, és mindabban a tudásban, amely hosszú évek óta a birtokunkban van.

Mindeközben pedig szeretünk játszani az új alapanyagokkal és modern technológiákkal. Éttermünkben nem csak egy ínycsiklandó ebédet vagy vacsorát fogyaszthat el, hanem családi vagy baráti összejöveteleit, esküvőjét, céges rendezvényeit is remekül lebonyolíthatja három különtermünkben.
Cím:
4024 Debrecen, Vár utca 11.
Tel.: (52) 502 231
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 31' 58.9" N, 21° 37' 36.8" E


Megközelítés:
A belváros szívében, a református kollégium és az új városháza mögött található az étterem. Megközelítés autóval a Hunyadi utca felől lehetséges, villamossal pedig a Kálvin térről.

Kiemelt elfogadó helyek: