Balázs Nyaralóház - Harkány

Harány egy kellemes, mediterrán klímájú, 200 éves gyógyfürdőhely. A családbarát gyógy- és strandfürdő mellett, több kirándulási lehetőség is akad. Például a pécsi kellemes hangulatú belváros, az ott található múzeumok, ó-keresztény és török építmények. Továbbá az orfűi strand, a felújított siklósi vár, Villány és a Dráva túloldalán Horvátország.

Szállás  >   Üdülő, nyaraló
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Harkány
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Városlátogatás, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Balázs Nyaralóház  - Harkány SZÉP Kártya
Harkányi 3-szoba összkomfortos, közepes méretű, önálló kertes nyaraló, szép fedett reggeliző terasszal, virágos, füves udvarral, benne zárt parkolóval 2db személygépkocsi részére. Az udvaron hinta, kerti nyugágyak, grillezési lehetőség. A nyaralóban alul 2db 2-ágyas szoba, nappali, főzősarokkal, mosdó, WC-zuhanyozó. Megfelelő főző- és edénykészlet. Digitális műholdas TV. A felső szinten 1db 2-ágyas szoba, az előtérben +1 ágy, WC.

Nyaralónegyedi kellemes környezet, családok, baráti társaságok fogadására számítunk, a nyaraló kizárólagos használatával.

A környék látnivalói:
Pécs 2000 éves római, őskeresztény, illetve török emlékei, gazdag múzeumai, Zsolnai Kulturális Negyed, állatkert, TV-torony kilátó. Az abaligeti cseppkőbarlang. A siklósi vár és vármúzeum. (A vár alatt egy új termálfürdő épült.) A nevezetes villányi szoborpark, a bormúzeum, a villánykövesdi ikerpince-sor, bennük a vérpezsdítő vörösborokkal. Hajókázás a Dráván.

Mivel a nyaralóban állandó fűtési lehetőség nincs, csupán egy Szieszta gázhősugárzó, az elő- és utószezonban csak kellemes kinti hőmérséklet esetén tudunk vendéget fogadni. Minimális üdülési időszak: 4 éjszaka.

Elnézést kérünk, de háziállattal nem fogadunk vendéget.
Cím:
7815 Harkány, Barátság utca 22.
Tel.: (30) 340 1868
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
Május 1. - Szeptember 30.
GPS:
45° 51' 0.8" N, 18° 14' 58.6" E


Megközelítés:
Autóval északról az M6/M60/58-as úton. Keletről az 57-es úton. Vendégeinket, akik vonattal utaznának Pécsig, személygépkocsival jutányos áron Harkányba szállítjuk.

Kiemelt elfogadó helyek: