Bacchus Panzió - Eger

Szeretné Eger városát felfedezni? Eger sok szálláslehetőséget kínál, de kevés olyan hely van, mint a Bacchus Panzió. Egy panzió, mely elegáns és barátságos. Szépek, kényelmesek a szobák és elfogadhatóak az árak. Egy hely, ahol valóban vendégnek érezhetik magukat.

Szállás  >   Panzió
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Eger
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Bacchus Panzió - Eger SZÉP Kártya
Családias hangulatú panziónk 23 szobával (ezek egy része kanapé vagy fotelággyal felszerelt) és 6 db apartmannal rendelkezik.

Ha nem szeretnének kimozdulni a panzióból, akkor ne tegyék!

Vendégeink kényelmét szolgálja pihenőkertünk a gyermek játszótérrel. WiFi, biliárd és asztali tenisz áll a rendelkezésükre. Házias éttermünkben és a hozzá tartozó teraszon kellemes környezetben tudnak vendégeink vacsorázni. A gépjárművek biztonságát mélygarázsunk és zárt parkolónk biztosítja. Házunk rendelkezik egy 20 fő befogadására alkalmas pincehelyiséggel, valamint egy 15 fős kisteremmel és egy 60 fős különteremmel is.

Újonnan épült wellness részlegünk finn szaunával és gőzkabinnal várja kikapcsolódni és felfrissülni vágyó Vendégeinket.
Bacchus Panzió szolgáltatásai:
reggeli
étterem
szauna
gőzkabin
konferenciaterem
kerthelyiség

Bacchus Panzió - Eger SZÉP Kártya Bacchus Panzió - Eger SZÉP Kártya Bacchus Panzió - Eger SZÉP Kártya Bacchus Panzió - Eger SZÉP Kártya Bacchus Panzió - Eger SZÉP Kártya Bacchus Panzió - Eger SZÉP Kártya Bacchus Panzió - Eger SZÉP Kártya Bacchus Panzió - Eger SZÉP Kártya

Cím:
3300 Eger, Szépasszonyvölgy utca 29.
Tel.: (36) 428 950
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 53' 38.3" N, 20° 21' 50.2" E
Megközelítés:
Vasútállomás 2 km-re, autóbuszállomás 900 m-re, Budapestről közvetlen autóbusz és vonat megy Egerbe, autóval Budapestről az M3-on, majd a 25-ös főútra rátérve közelíthető meg Eger.