Ayurveda Szépség és Egészség Központ - Budapest

Az Ayurveda Szépség & Egészség Központ fő mottója: "Az egészség mindenek felett!". Célunk egy olyan közeg megteremtése, melyben a különleges minőséget, a szakmai felkészültséget, a kezelések sokoldalúságát, a harmónia és az egyensúly iránti vágyat ötvözzük a tudomány és technológia fejlődésével.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Egészségügyi szolgáltatás, Stresszoldás, Életmód, Szépségápolás, Szórakozás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Ayurveda Szépség és Egészség Központ - Budapest SZÉP Kártya
Magyarország első Ayurveda Központjaként a test, a lélek és a szellem harmóniájának fontosságát tartjuk elsődleges szempontként. Ehhez nem elég csak a fizikai kondíciónk megőrzése, nagyon fontos, hogy a lelkünk a testünkkel és a külvilággal egyaránt harmóniában legyen. A nyugati országok nagy cégei, illetve az emberek már felismerték annak jelentőségét, hogy az egészség megőrzése, illetve helyreállítása elsődleges feladat.

Az egészséges emberek munkájukban, családjukban, a mindennapi életükben hatékonyabban tudnak részt venni. Az idő nem lehet kifogás számukra, mert egy betegség sokkal több időt és energiát igényel, nem beszélve a fájdalmakról, problémákról. Hazánkban is egyre többen ismerik fel azt, hogy az időben elkezdett kezelések mennyire megváltoztatják mindennapjaikat. Mi is átérezzük ennek a jelentőségét. Ezért szolgáltatásaink és kezeléseink körét úgy állítottuk össze és úgy bővítjük hónapról hónapra, amelyek ennek az egységnek a megteremtését hivatottak szolgálni, illetve a visszaállítását segítik elő.

A gyógyítás masszázskezeléseink keretén belül is megnyilvánul. A fő vonalat az évezredekre visszanyúló indiai orvoslás az Ayurveda adja, de további masszázskezeléseink is a szervezet méregtelenítését, harmonizálását, fiatalítását, regenerálását szolgálják.

Kiegészítő méregtelenítő, fogyasztó, alakformáló kezeléseink is maximálisan alátámasztják vendégeink nyugalmát, testi - lelki egységét és nem utolsó sorban EGÉSZSÉGÉT.

Vendégeink elégedettsége számunkra mindennél fontosabb. Eddigi tapasztalataink azt bizonyítják, hogy van létjogosultsága elgondolásunknak, fáradozásainknak.
Cím:
1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 40. fsz. 3.
Tel.: (30) 521 5265
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 30' 58.6" N, 19° 2' 56.3" E


Megközelítés:
A Nyugati téri metrómegállótól 15 perc séta a Radnóti utcán, vagy a Nyugati pályaudvartól a 4-6-os villamossal 1 megállóra esik a Jászai Mari tér, és onnan 5 perc séta végig a Pozsonyi úton, amíg nem keresztezi a Radnóti Miklós utca.

Kiemelt elfogadó helyek: