Attila Hotel*** - Budapest

Az Attila Hotel Budapest nyugodt kerületében (3. ker.), Csillaghegyen található. Szállásunktól jók a közlekedési lehetőségek a belváros és a történelmi város, Szentendre, illetve a Dunakanyar irányába. Napi 24 órán át és az év 365 napján várja hotelünk egyéni vendégeit valamint a csoportokat.

Szállás  >   Hotel***
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Városlátogatás, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Attila Hotel*** - Budapest SZÉP Kártya
Csillaghegyen található, jó közlekedési lehetőségekkel rendelkező szálláshelyünkön egész évben várjuk az egyéni vendégeket illetve a csoportokat.
A terasszal ellátott drink bárban elfogyaszthatja kedvenc italát és igényének megfelelő zenét is szolgáltatunk napi 24 órán át.

A hoteltől 100 méterre van a CsillagVár bevásárlóközpont, ahol éttermek és különböző boltok találhatók, 10 percre pedig az Auchan bevásárlóközpont.
A Dunapart 800 méterre van ahol főleg nyáron ételkülönlegességek mellett magyar konyha is várja vendégeinket, emellett élő zene és tánclehetőség is van. A közelben több fajta sportolási és kikapcsolódási lehetőség közül választhat: lovaglás, tenisz, evezés, jetski, strandolás, túrázás, stb.
Cím:
1039 Budapest, Attila u. 20.
Tel.: (1) 240 3373
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 33' 49.2" N, 19° 4' 56.6" E


Megközelítés:
1. A Népligettől 1 vagy 1/A villamossal az Árpád híd megállóig, onnan a Szentendrei HÉV-vel, leszállás a Római fürdő megállónál.
2. A Nyugati pályaudvarról 4-es vagy 6-os villamos Margit hídig, onnan a Szentendrei HÉV, leszállás a Római fürdő megállónál.
3. A Keleti pályaudvarról a 2-es metróval a Batthyányi térig, onnan a Szentendrei HÉV-vel a Római fürdő megállóig. Innen 8 perc séta.
4. Autó/autóbusszal: Az M1 illetve M7 autópálya felől a Budaörsi úton az Alkotás utcán keresztül.

Kiemelt elfogadó helyek: