Aranyhordó Étterem és pálinkaház - Dunaújváros

Éttermünk minden munkatársa azért fáradozik, hogy azt a csipetnyi pluszt adhassuk át vendégeinknek, amely az Aranyhordó éttermet hosszú évtizedek óta a dunaújvárosi vendéglátás meghatározó éttermévé teszi. Tradicionális éttermünk előnyös elrendezésének köszönhetően kiváló rendezvényhelyszín is.

Vendéglátás  >   Étterem
Közép-Dunántúl   >  Fejér  >  Dunaújváros
Jellemzők: Grill ételek, Kerthelyiség-terasz, Pincehelyiség, Heti menü, Házhozszállítás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Aranyhordó Étterem és pálinkaház - Dunaújváros SZÉP Kártya
Dunaújváros egyik legrégebbi éttermeként olyan tradicionális értékeknek kívánunk megfelelni, ami egyben főhajtás a dunaújvárosi vendéglátás múltja előtt, s egyben elvárás a ma rohanó eberétől. Olyan környezetet, miliőt álmodtunk, hogy a betérő vendég érezze, megérkezett, hogy visszatért és azt, hogy ide újra és újra vissza fog jönni.Akár egy úri szabó a ruháit, mi Önre szabjuk a vendéglátást!

Naprakészen és rugalmasan igyekszünk vendégeink igényeit szolgálni és megfelelni minden elvárásnak. Az ételsort minden esetben egyedileg állítjuk össze, a megrendelő elképzeléseinek tükrében, a megvalósításnál pedig nem maradhatnak el a mesterséfünk által frissen készített ételköltemények, a nívós terítés és tálalás valamint az udvarias felszolgálás.
Cím:
2400 Dunaújváros, Erdő sor 31/A.
Tel.: (25) 787 529
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 52' 52.7" N, 18° 55' 49.9" E


Megközelítés:
Parkolás az étterem bejáratnál 5 méterre, belváros 2 km, vasútállomás 3 km, buszpályaudvar 6 km.

Kiemelt elfogadó helyek: