AQUA Apartmanok - Pécs

Pécs belvárosában lévő társasházában három igényesen kialakított apartman áll a vendégek rendelkezésére ( egy három hálószobás, és kettő egy hálószobás) Nagyobb baráti társaság (egyidejűleg akár 12-14 fő) is kényelmesen együtt tud megszállni. A város nevezetességei gyalogosan elérhetőek.

Szállás  >   Apartman
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Pécs
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Városlátogatás, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
AQUA Apartmanok - Pécs SZÉP Kártya
Több éve fogadok vendégeket a Pécs belvárosában elhelyezkedő apartmanjaimban. Szinte valamennyi földrészről érkezett már látogató. Vendégeim kellemes élményekkel távoztak, az ígért szolgáltatással elégedettek voltak.

A lakások felszereltsége kiváló (mosogatógép, kávéfőző, mikro, vízforraló, hajszárító, ágynemű, törölköző). Ingyenes internet elérés biztosított.

Gyalogosan pár perces sétával elérhetők Pécs nevezetességei. A Pécsi Tudományegyetem Jogi és Közgazdasági Karának otthont adó épülete az apartmantól 50 méter távolságra fekszik. Az Árkád bevásárlóközpont szintén öt perces sétára van. A Zsolnai Negyed egy félórás sétával elérhető.
Cím:
7626 Pécs, Felsőmalom u. 25.
Tel.: (30) 216 2456
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 4' 29.7" N, 18° 14' 5.7" E


Megközelítés:
A távolsági buszpályaudvar 5 perc sétára van, a vasútállomás is gyalogosan elérhető kb. 20-25 perc alatt. A társasház mélygarázsában lehetőség van parkolásra.

Kiemelt elfogadó helyek: