Annagora Aquapark - Balatonfüred

Élményfürdő, csúszdapark, Magyarország legnagyobb hullámfürdője, gyönyörű panoráma a Balatonra, s mindez a parttól 500 méterre – tökéletes nyári kikapcsolódás vár Balatonfüreden, az Annagora Aquaparkban! Ezernyi izgalom és kaland kicsiknek és nagyobbaknak, családosoknak, Neked!

Szabadidő  >   Sport, fitness
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Balatonfüred
Jellemzők: Csoportoknak, Fiataloknak, Családoknak, Wellness, Fürdőszolgáltatás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Annagora Aquapark - Balatonfüred SZÉP Kártya
A legmodernebb technikai elemek és megoldások garantálják, hogy a legkisebbektől a nagyszülőkig mindenki tökéletesen érezhesse magát!

Az egyszerű gyermek csúszdákat a picik, az extrém megoldásokkal kialakított csúszdákat pedig a fiatalok és a felnőttek használhatják.
A medencéken és csúszdákon kívül szaunák, gőzkabinok, illatkamra és jégbarlang is segít a felüdülésben. Az aquapark funkcionális középpontjában található a gyermek élménymedence, sok-sok csalogató, kipróbálásra váró elemmel.

Élvezd a hullámfürdő nyújtotta kellemes, tengerpartot idéző érzést. A kicsiknek külön gyermek hullámmedencét alakítottunk ki, hogy ők se maradjanak ki ebből a varázslatból!

Vendéglátó egységek, üzletek sora gondoskodik róla, hogy minden szempontból felejthetetlen legyen a balatoni élményfürdőnkben, az Annagora Aquaparkban eltöltött idő!

Emlékezetes marad minden kikapcsolódni vágyó ember számára az igényesen kiépített wellness részleg, illetve a területi adottságokat tökéletesen kihasználó attraktív csúszdák mellett a vízi park szinte minden részéről eléd táruló bámulatos kilátás a Balatonra!
Cím:
8230 Balatonfüred, Fürdő u. 35.
Tel.: (87) 581 430
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
06.14 - 08.31.
GPS:
46° 56' 54.5" N, 17° 52' 15" E


Megközelítés:
Az Annagora Aquapark Balatonfüreden, a Balaton partjától mindössze 500 m-re, a fővárostól kb. 120 kilométerre található.

Aquaparkunk a 71-es útról a Tihany felé eső körforgalmon keresztül, valamint a városból is könnyedén megközelíthető. Az érkező gépkocsikat és buszokat hatalmas parkoló várja, melyben mindig elegendő hely áll rendelkezésre. A parkoló használata díjtalan!

Vonattal és autóbusszal az ország bármely pontjáról megközelíthető.

Kiemelt elfogadó helyek: