Anna Vendégház - Visegrád

Igényes szállás a Királyi Palota lábánál. 2019-ben épült Vendégházunk Visegrád központjához közel, a Királyi Palota lábánál, a Duna partján található. A régi műemlék épület teljes felújításával - törekedve a környék hangulatának megőrzésére – alakítottuk ki a szállásainkat.

Szállás  >   Vendégház
Budapest és környéke   >  Pest  >  Visegrád
Jellemzők: Családbarát, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Anna Vendégház - Visegrád SZÉP Kártya
Az Anna Vendégház Visegrádon, a több mint hét évszázada épült Fellegvár lábánál, a Királyi Palota és a Salamon-torony szomszédságában, a Duna partján fekszik. A történelmi környezetben épült panzió egész évben várja a nyugalomra és felüdülésre vágyó Vendégeket. Az épületet körül ölelő szép és nyugodt környezet a kiváló kikapcsolódási lehetőségek mellett segít visszarepülni az időben, a Vendégek betekintést nyerhetnek a középkor hangulatába.

Ha pár napra szeretne kiszabadulni a mindennapok szürkeségéből, ha pihenésre, kikapcsolódásra, feltöltődésre vágyik, látogasson el hozzánk.

2019-ben épült Vendégházunkban 2 szinten 10 igényesen felszerelt szobával, hangulatos kerttel és csodás, Dunára és a Várra néző tetőterasszal várjuk az ide látogató pihenni és túrázni vágyó párokat, családokat, baráti társaságokat. Légkondicionált szobáinkban kényelmes bútorzat, szélessávú internet kapcsolat (WIFI), műholdas televízió, szobaszéf, minibár, hajszárító szolgálja a Vendégeink kényelmét.

Szobatípusaink:
- 4 db standard franciaágyas szoba
  - 2 db családi négyágyas szoba
- 1 db családi ötágyas szoba
Visegrádról:
Visegrád Magyarország legfestőibb helyén, a Dunakanyarban, a Visegrádi-hegységhez tartozó hegyek koszorújában fekszik.
Magyarország egyik legkisebb városa, népszerű kirándulóhely, kikötőváros. Több mint ezer esztendeje a magyar és az európai történelem egyik kiemelkedő helye, a várost övező csodás erdőség pedig az egyik legszebb hazai nemzeti park része.

Visegrád ma is élő középkori város, ahol egyaránt megtalálhatja a palota zenéjét, a lovagi tornák izgalmát, de a Duna csendjét és az erdő üdítő nyugalmát. Fizetési módok:
A panzióban a készpénzes fizetési mód mellett lehetőség van a számla bankkártyával, SZÉP kártyával történő kiegyenlítésére is.

Érkezés, távozás:
Szobáink az érkezés napján 14:00 órától, az elutazás napján 10:00 óráig állnak a kedves Vendégek rendelkezésére.
Cím:
2025 Visegrád, Fő utca 2.
Tel.: (70) 365 0994
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 47' 35.4" N, 18° 58' 25.6" E


Megközelítés:
Budapesttől 42 km-re a 11-es számú főút mentén fekszik. A város könnyen megközelíthető autóbusszal és hajóval egyaránt. A Vendégháztól a hajóállomás és a buszmegálló 100 m-re található.

Kiemelt elfogadó helyek: