SZÉP Kártya elfogadóhelyek Visegrád térségében

Kiemelt visegrádi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Visegrád térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Visegrád településen:

A Dunakanyar páratlan panorámája tárul a kirándulók szeme elé, ha Visegrádot választják úti céljuknak. A város számtalan látnivalót kínál, a Fellegvár és a rendszeresen megrendezésre kerülő Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok mellett. Közép-Magyarország egyik legszebb környéke természeti értékekben és épített emlékekben egyaránt gazdag. Az ide látogatók akár hajóval is felkereshetik a várost. A várrendszer múzeumokkal, panoptikummal mesél a múltról. Mátyás király palotája pedig a palotajátékok révén időutazásra invitálja az érdeklődőket. A palotában található a különleges oroszlános kút, és a palotamúzeumban is történelmi emlékek várják a látogatókat.
Városszerte találkozhatunk a plasztikkártya elfogadó helyek kínálatával. Szállás, vendéglátás és szabadidős szolgáltatások is igénybe vehetők a visegrádi elfogadóhelyeken. A természeti értékek nem mindennapi élményeket kínálnak, mind a növényvilág, mind az állatállomány szempontjából. A Duna partján álló Visegrád hangulatos város, mely egész évben csodás látnivalókkal kedveskedik. A Dunakanyar és a Pilis természeti adottságainak köszönhetően ideális helyszín lehet egy hosszabb pihenéshez, kikapcsolódáshoz ez a gazdag kultúrával bíró városka.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Visegrád környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.