András Nádfedeles Vendégház - Tihany

Hagyományos magyar nádfedeles vidéki házban főzési lehetőséggel és ingyenes parkolással várja vendégeit. A 4 szobában fából készült bútorok és kábel-TV található. A Tihanyi Apátság 1 km-re helyezkedik el, a Balaton strandjai pedig 5 percre.

Szállás  >   Vendégház
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Tihany
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Városlátogatás, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
András Nádfedeles Vendégház - Tihany SZÉP Kártya
A 2003-ban EURÓPA DIPLOMÁVAL kitüntetett Tihanyban, nagyon szép helyen kínálunk igényes szállást. Kertünk ékessége a szőlőlugasos terasz, melyet különösen kedvelnek vendégeink.
Az érdeklődő vendégeknek és csoportoknak - igény szerint - a házigazda a természeti (vulkáni, utóvulkáni tevékenység látható nyomai), néprajzi és kulturális értékeket bemutató túrákat tervez és szervez, beleértve az apátságot is.

Balaton legvonzóbb településén, Tihanyban az András Nádfedeles Vendégházban akár 14 fős társaságot is el tudunk helyezni. Nálunk tisztasággal és mérsékelt árakkal találkozik.
Lakóházunk tetőterében fogadjuk vendégeinket. A szobában franciaágy van, és pótágyazható. A szobához saját fürdőszoba tartozik, TV, hűtő és WIFI is a szobában. Az előtérben vízforraló, kávéfőző, mikró és edények állnak rendelkezésre.

10 perces sétával a városközpontban éttermek és élelmiszerboltok érhetők el, a buszmegálló csak 150 méter. Gondozott, virágos kertünk és a szőlőlugas ideálisak a pihenésre.
Túra lehetőségek közvetlenül a háztól. Törekszünk a környezetünk kímélésére. Mind az étkezési, bevásárlási, strandolási és kirándulási lehetőségek karnyújtásnyira vannak tőlünk. Balatonfüredi vasútállomásról autóbusszal megközelíthető.
A vendégeket igyekszünk otthonos, barátságos környezettel fogadni. Mind a strand mind a horgászati lehetőség könnyen elérhető.
Cím:
8237 Tihany, Aranyház u. 30.
Tel.: (30) 279 1678
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 54' 24.4" N, 17° 53' 23.3" E


Megközelítés:
Autóval a 71-es útról keresztül a településen az utolsó utca. A révtől a falu felé érkezve az első utcán balra kell kanyarodni.
Vonattal Balatonfüred állomásra, onnan autóbusszal Tihany alsó megállóig.

Kiemelt elfogadó helyek: