Alle Bed&Breakfast - Keszthely

Panziónkban 7 szobával várjuk vendégeinket Keszthely csendes részén, a Balaton parttól pár lépésre. Nyugodt környezetben, de mégis közel a város látnivalóihoz. Keszthelyről karnyújtásnyira elérhetőek a környék legszebb látnivalói, Hévíz 10 percre van autóval.

Szállás  >   Panzió
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Keszthely
Jellemzők: Vízparti-vízközeli
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Alle Bed&Breakfast - Keszthely SZÉP Kártya
A Helikon strand és a bicikli út egy karnyújtásnyira van, a város látnivalói gyalog vagy biciklivel elérhetők, ehhez kerékpárt térítés ellenében lehet kölcsönözni.

Kis teakonyha áll a vendégek rendelkezésére, mikróval és hűtőszekrénnyel, főzési lehetőség nincs. Étkezőnk/társalgónk egész nap nyitva van, korlátlan kávé és tea fogyasztási lehetőséggel.

Többféle szórakozási lehetőséget kínálunk: TV, társasjátékok, sakk, kártya, lego. A kertben lehet ping-pongozni, tollasozni, ehhez ütőket, hálót és labdákat díjmentesen biztosítunk, valamint bográcsozni és grillezni is lehet. A ház előtt ingyenes privát parkoló található.
reggeli
kerékpárkölcsönzés
grillezés
bográcsozás
ping-pong
tollaslabda
ingyenes WIFI
Cím:
8360 Keszthely, Napsugár utca 14.
Tel.: (30) 568 2405
Nyitvatartás:
03.01 - 10.31.
GPS:


Megközelítés:
Autóval a Festetics György útról lekanyarodva 20 m-re, a vasútállomástól 15 perc sétára (1km), a bicikli úttól 2 perc tekerésre (500m) vagyunk.

Kiemelt elfogadó helyek: