Adria Ételbár - Debrecen

Tele pocak, tele bendő, kevés pénz is elegendő! 8 éve igyekszünk megfelelni vendégeink elvárásainak és ennek megfelelően alakítani ételeink repertoárját és ízvilágát. Az Adria ételbárt olyan gyorsétteremnek álmodtuk meg, ahol tényleg jól lehet lakni! Az álomból valóság lett. Járjon utána!

Vendéglátás  >   Büfé, ételbár
Észak-Alföld   >  Hajdú-Bihar  >  Debrecen
Jellemzők: Magyaros ételek, Vegetariánus ételek, Házias ételek, Nemzetközi konyha, Házhozszállítás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Adria Ételbár - Debrecen SZÉP Kártya
Gyorséttermünk az Adria Ételbár, Debrecenben, a Malompark Bevásárlóközpontban, a Füredi út 27. alatt található. Debrecen gyorséttermei közül a legnagyobb ételválasztékkal várjuk kedves vendégeinket, a kínálat közel 40 féle ételből áll. Fő profilunk a Gyros (csirke- és marhahúsból), mely mellett többek között keleti- és nyugati menük, vegetáriánus ételek, valamint magyarországi specialitások (babgulyás, siskabab, brassói apró pecsenye, flekken, grillezett húsok, cigány pecsenye) is megtalálhatóak kínálatunkban. Közkedvelt keleti süteményeink (baklawa, borma, harisa) különleges csemegének számítanak, érdemes megkóstolni!

Az adagok nagyok! Ételeinket helyben, frissen készítjük el, friss alapanyagokból, így azok tartósítószert nem tartalmaznak, egészségesek.

Minden nap hosszú nyitva tartással (10-23 óra) állunk kedves vendégeink rendelkezésére.

Lehetőség van telefonon történő rendelésre is, mely alapján a házhoz szállítás minden nap 10 és 22 óra között vehető igénybe (ennek díja egy fél buszjegy ára...).

Szezonális jelleggel 40 fős teraszt is működtetünk.

Ingyenes: fedett parkoló és WIFI-használat.
Cím:
4027 Debrecen, Füredi út 27.
Tel.: (70) 386 5860
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 32' 29.4" N, 21° 37' 9.7" E


Megközelítés:
A rövidesen átadásra kerülő új (2-es) villamosvonal Nádor utcai megállójánál. A Füredi út, Dózsa György u. és Nádor u. csomópontjában. Az M3 autópálya lehajtójától néhány percnyire.

Kiemelt elfogadó helyek: