Active Holiday Hotel*** - Siófok

A siófoki Active Holiday Hotel*** az Ezüstpart szabadstrandtól csak néhány lépésnyire, légkondicionált, felújított és erkélyes szobákkal vár Rád. Hagyd, hogy a balatoni panoráma Téged is elvarázsoljon. Legyen Tiéd a Balaton, hozd ki a nyárból a legtöbbet!

Szállás  >   Hotel***
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Siófok
Jellemzők: Családbarát, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Active Holiday Hotel*** - Siófok SZÉP Kártya
Szállodánk nyugodt, zöldövezetben található, mégis elérhető távolságra van a nyüzsgő, siófoki lüktetéstől. Minden reggel bőséges és ízletes reggelit szolgálunk fel, hogy jóllakottan indulhasson az egész napos strandolás, és az aktív program után magával ragadhasson a könnyű nyáresti forgatag. Szállodánk ideális választás akár egy romantikus koccintásra, akár a jól megérdemelt családi pihenésre, akár csak egy baráti lazulásra vágysz.

Vadonatúj szállodánk nagyon kedvező árakkal, modern, légkondicionált, erkélyes, panorámás szobákkal, ínycsiklandozó reggelivel és határtalan vendégszeretettel vár benneteket. Akár családdal, akár kettesben vagy nagy társasággal érkezel, nálunk megtalálod, amit keresel. Neked már csak hátra kell dőlni, hogy élvezhesd a napsütést és a kiérdemelt szabadságot.
Cím:
8600 Siófok, Tihany utca 15.
Tel.: (30) 154 3886
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
06.29 - 09.01.
GPS:


Megközelítés:
Az M7-es autópályán haladva a 105-ös kihajtónál hajtson ki, a 65-ös út felé haladva. Hajtson tovább egyenesen, majd forduljon rá az Erkel Ferenc utcára. Ebből az utcából nyílik a Tihany utca, ahol szállodánk található.

Kiemelt elfogadó helyek: