Ács Apartman - Hévíz

Szeretettel várjuk pihenni és kikapcsolódni vágyó vendégeinket Hévízen. A város különböző, színes programokkal, rendezvényekkel teszi szórakoztatóvá az itt eltöltött napokat. Nyugodt, csendes utcában, rendezett kerttel és sok-sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját!

Szállás  >   Apartman
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Hévíz
Jellemzők: Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Ács Apartman - Hévíz SZÉP Kártya
Hévíz központjában, közel a gyógyfürdőhöz, csendes, nyugodt környezetben egy kétágyas, egy 2x2 ágyas apartmannal, valamint egy kétágyas szobával várjuk kedves vendégeinket.
Igényesen kialakított apartmanjaink és vendégszobánk zuhanyzóval és WC-vel felszerelt fürdőszobával, hűtőszekrénnyel, valamint (a vendégszoba kivételével) főzési lehetőséggel és férőhelyszám szerint berendezett konyhával rendelkeznek. A szobák egy részéhez erkély is tartozik. Apartmanházunkban Wi-Fi internet működik.

Zárt parkolási lehetőséget biztosítunk az apartmanház udvarában. A házhoz nagy kert tartozik napozóágyakkal, kerti bútorokkal, grillezési lehetőséggel.
A Hévízt választó vendégek különböző prospektusokból, számos kedvezményes programlehetőségből válogathatnak.
Cím:
8380 Hévíz, Vajda Ákos u. 9.
Tel.: (83) 341 570
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 47' 27.6" N, 17° 10' 54.8" E


Megközelítés:
Keszthely felől érkezve, a „Hévíz” tábla után jobbra kanyarodva egyenesen haladjon a Széchenyi úton. A Kék templom után jobbra, (Dr.Babócsay u.) majd 100 m után balra kell kanyarodni, és ez a Vajda Ákos u. A bal oldalon található a 9-es szám.
Zalaegerszeg, Lenti irányából érkezve, Alsópáhokon a templomnál kell Hévíz felé kanyarodni. Beérkezve a városba a „Hévíz” tábla után balra (Vörösmarty u.), majd a körforgalomnál jobbra, utána (100 m) 2 x balra kanyarodni és a bal oldalon a Vajda Ákos utcában a 9-es szám.

Kiemelt elfogadó helyek: