SZÉP Kártya elfogadóhelyek Veszprém térségében

Kiemelt veszprémi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Veszprém térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Veszprém településen:

A Királynék városa a turisták egyik kedvenc úti célja. Veszprém, a Közép-Dunántúl egyik legszebb városa egyben Veszprém megye székhelye is. Az itt élő emberek hagyománytisztelő, múltjukra és értékeikre büszke, vendégszerető népek. Akik ide készül kikapcsolódni, sok szép élménnyel lesz gazdagabb. A város régi és új városrészei különleges hangulatot árasztanak, és tökéletesen megfér együtt a múlt és a jelen. A veszprémi sétálóutca nem csak az ide látogató turisták, hanem az itt élő helyiek körében is népszerű. Itt találjuk a város legmagasabb épületét is, amely 20 emelet magasságával a város bármely pontjáról jól látszik. Városszerte használhatjuk a Pihenőkártyát is, mert plasztikkártya elfogadó helyek Veszprémben is sok helyen kínálják szolgáltatásaikat. Az építészeti látnivalók mellett a város programjai is jelentős turistacsalogató erővel bírnak. Az állatkert és a gyermekek fesztiválja, a Kabóciádé mellett a Gizella napok, az Utcazene Fesztivál és a Veszprémi Ünnepi Játékok is remek programokat, kellemes kikapcsolódást kínálnak a család minden tagja számára. A Balaton és a Bakony közelsége a kirándulók, nyaralók számára kifejezetten előnyös.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Veszprém környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.