SZÉP Kártya elfogadóhelyek Vác térségében

Kiemelt váci (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Vác térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Vác településen:

A Dunakanyar kapujaként vagy szíveként is nevezik Vácot, Pest megye negyedik legnagyobb városát. Közúton, vasúton és kirándulóhajóval, illetve révvel is könnyen megközelíthető. Közkedvelt turisztikai célpont részben gazdag kulturális élete miatt, részben azért, mert olyan neves városok is gyorsan elérhetőek innen, mint Visegrád, Szentendre vagy Esztergom. Építészeti emlékei lenyűgözőek, a székesegyház monumentális épülete, a Kőkapu, továbbá a szépen felújított barokk főtér magával ragadó hangulata elvarázsolja az ide látogató turistákat.
Vác szabadtéri rendezvényeknek is gyakorta helyet biztosít. Szeptemberben a gasztronómiáé főszerep, mert ekkor tartják a Lecsófesztivált. Az évet pedig rendszeresen forraltborfőző versennyel zárják. Sok gyönyörű épület, neves látnivalók találhatóak a városban. Az egyházi jellegű épületek között – a székesegyház mellett – meg kell említeni a Püspöki palotát és a Nagypréposti palotát is. Csodás köztéri szobrokat is megcsodálhatunk városszerte, úgymint a kertvárosban található Kálvária, vagy a Piarista templommal szemben magasodó Szentháromság oszlop. Feltétlenül érdemes felkeresni a várat is. Barangolás közben sok helyen találkozhatunk a plasztikkártya elfogadóhelyek különböző szolgáltatásaival is.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Vác környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.