SZÉP Kártya elfogadóhelyek Tokaj térségében

Kiemelt tokaji (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Tokaj térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Tokaj településen:

Észak-Magyarország területén, a Tisza és a Bodrog találkozásánál fekszik Tokaj. A kisváros a világhírű Tokaji borvidék központja. Kiváló borai mellett bájos utcáiról, nevezetességeiről és a Tokaj-Hegyalja Fesztiválról híres. A város főterén Szent István királyunk szobrát és a neves Bacchusz-kutat lehet megcsodálni. Itt áll a Degenfeld Palota is, mely a környék egyik legimpozánsabb épülete. A tokaji templomok között találhatunk görög katolikus illetve református templomot, valamint megcsodálhatjuk a Zsinagógát is. Az ortodox templomban az időszaki képzőművészeti kiállításokkal jelentkező Tokaji Galéria kapott helyet. A Jézus Szíve Római Katolikus templomot tiroli, nyíregyházi és tokaji mesterek keze munkája díszíti. Történelmünk több neves személyének szobra vigyázza a várost, így II. Rákóczi Ferenc és Nepomuki Szent János emlékművével is találkozhatunk. Kapucinus szerzetesek egykori kolostora áll a tokaji Bethlen Gábor utcában, és kolostorrom a város szélén, a Veresárok mellett. A valamikori pálos kolostort környéke, a Kopasz-hegy kiváló túrázási lehetőségeket biztosít. Tokajon is sok helyen lehet plasztikkártya segítségével fizetni városszerte, szálláshelyért, vendéglátásért. Borsod-Abaúj-Zemplén megye közkedvelt könnyűzenei fesztiválja, a Hegyalja Fesztivál belépőjét is megválthatjuk a cafeteria keretből.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Tokaj környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.