SZÉP Kártya elfogadóhelyek Paks térségében

Kiemelt paksi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Paks térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Paks településen:

Noha Paks számtalan kulturális és történelmi látnivalóval rendelkezik, széles körű ismertségét elsősorban mégis az ország egyetlen üzemelő atomerőművének köszönheti. Az itt található Tájékoztató és Látogatóközpont, valamint az Atomenergetikai Múzeum az év bármely pontján szabadon látogatható, ám előzetes bejelentkezést követően lehetőség van tárlatvezetés keretein belül megismerkedni a létesítménnyel. Paks azonban sokkal többet nyújt ennél az ide érkezők számára, így hiba lenne ha csupán ennyiből állna a kirándulásunk. A Gárdonyi kilátóból csodálatos látkép tárul a szemünk elé, a Duna fenséges látványa mellett az óváros gyönyörű épületei is szemet gyönyörködtetők. Nem szabad kihagyni a megye egyetlen teljes mértékben helyreállított római romkertjét, a Lussoniumot, amely Dunakömlődön várja a természet és a történelem szerelmeseit. Utóbbi rajongói rengeteget megtudhatnak a múltról a Paksi Városi Múzeum állandó kiállításaiból is. A városban járva érdemes egy kis kitérővel meglátogatni a környék nevezetességeit is. Tengelic alig negyedórányi autózásra található, az itteni kastélyok és kúriák - különösen a Jeszenszky-kastély - azonban olyan miliővel rendelkeznek, amely örökre feledhetetlen élménnyé teszi ezt a kis kerülőt.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Paks környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.