SZÉP Kártya elfogadóhelyek Mátészalka térségében

Kiemelt mátészalkai (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Mátészalka térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Mátészalka településen:

Magyarország keleti csücskében fekszik egy alig húszezer fős kisváros, ami megannyi látnivalójával egy csapásra belopja magát a turisták szívébe. Mátészalka nem csupán egyedi miliőjével ejti rabul az embert, de történelmi szempontból is jelentős, hiszen hazánkban itt volt először elektromos világítás méghozzá az amerikai időponttal szinte egyszerre. Ennek állít emléket az eredeti állapotában megőrzött villanyoszlop, ami a Szent József templom mellett található, illetve az 2003 óta megrendezésre kerülő Mátészalkai Fényes Napok Fesztivál is. A kulturális élet kedvelői számára emellett a Szatmári Múzeum, ahol Közép-Európa legnagyobb hintó és szekérgyűjteménye látható. A több mint száz, kiváló állapotban megőrzött kocsi betekintést enged a régi idők közlekedésébe, így okozva felejthetetlen élményt az ide látogatók számára. Valódi különlegesség a Schwartz-ház, ami Tony Curtisnek állít emléket, az ő szülei ugyanis Mátészalkán éltek, innen vándoroltak ki Amerikába. Ha a történelem után némi felfrissülésre vágynánk, akkor tárt karokkal vár a Városi Uszoda és Strandfürdő, ahol nem csak lubickolni, de gyógyulni is lehet, termálvize a mozgásszervi problémákkal küzdőknek jelenthet nagy segítséget.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Mátészalka környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.