SZÉP Kártya elfogadóhelyek Kazincbarcika térségében

Kiemelt kazincbarcikai (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Kazincbarcika térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Kazincbarcika településen:

Kazincbarcika a kézzel fogható művészet fellegvára. Bármerre is tekintünk, neves szobrászok mesteri alkotásait találjuk, köztük Melocco Miklós vagy épp Pátzay Pál remekműveivel. Az utcákat járva egyre-másra bukkannak elő a modern utcai művészet nyomai is. Színesre festett házak, lélegzetelállító falfestmények teszik egyedivé a látképet. Ezt az életérzést csak felerősíti a nyár végén megrendezésre kerülő Kolorcity fesztivál, ahol a felnőtt látogatók mellett a fő hangsúly a gyermekek szórakoztatásán van. A családosok számára kötelező program az Eötvös parkban kialakított játszótér is, mely egyedülálló, interaktív szórakozást nyújt, akár egy egész napon keresztül. A vallás óriási szerepet játszik a városiak életében és a Szent Család római katolikus templom modern látképe mellett a Felsőbarcikai református templom több évszázados eleganciája üdítő változatosságot jelent a látogatók számára. Az aktív kikapcsolódás mellett persze néha a pihenésé a főszerep. A Csónakázó-tó meghitt csendjében könnyedén elfeledkezhetünk a világ zajáról, ám ha felfrissülve kulturális látnivalókra vágynánk, akkor sem kell csalatkozunk. A Kisgaléria és a Városi Kiállítóterem állandó tárlatokkal várja az érdeklődőket.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Kazincbarcika környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.