SZÉP Kártya elfogadóhelyek Hódmezővásárhely térségében

Kiemelt hódmezővásárhelyi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Hódmezővásárhely térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Hódmezővásárhely településen:

Már a városközpont is nagy számmal tartogat építészeti nevezetességeket, így aki a csongrád megyei Hódmezővásárhelyt választja úti céljául, a Dél-Alföld és a Viharsarok egyik legszebb városát fedezheti fel. A megye második legnépesebb városa, és országosan nézve Budapest mögött a második legnagyobb területtel bír. Érdemes több napot rászánni a képzőművészet egyik tiszántúli fellegvárának megismerésére. Építészeti remekei között templomok, épületek, szobrok szerepelnek. A Csúcsi fazekasház és a Kopáncsi Tanyamúzeum a régi mezőváros népművészetét, az egykori mesteremberek munkásságát mutatja be.
Hódmezővásárhelyen található az ország első EMLÉKPONT-ja. Állandó kiállításán kézzel foghatóvá válnak az elmúlt fél évszázad történelmi folyamatai. A plasztikkártya elfogadó helyek Hódmezővásárhely számos pontján megtalálhatóak. Több kút is fellelhető városszerte. Az Alföld első artézi kútját, a Bakay-kutat a Kossuth téren, a város főterén találjuk, míg a Nagy András János kút a város szívében, a Kálvin János téren magasodik. A főtér teljes egészében parkosított terület, mely nem csak az ide látogató turisták, hanem a hódmezővásárhelyi lakosok kedvenc pihenőhelye is.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Hódmezővásárhely környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.