SZÉP Kártya elfogadóhelyek Fertőd térségében

Kiemelt fertődi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Fertőd térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Fertőd településen:

Varázslatos helyre érkezik, aki felkeresi a Nyugat-Dunántúlon, Győr-Moson-Sopron megyében található Fertődöt. Csodás hangulatú település, melynek legismertebb nevezetessége a hatalmas Esterházy-kastély. A barokk stílusban épült épületegyüttes hatalmas parkja is lenyűgöző. A fertődi kastély mellett áll a Muzsikaház, ahol Joseph Haydn élt és alkotott húsz esztendőn át. Ez a kisváros a térség kulturális és gazdasági központja is. A kastély mellett Fertődön jelentős látványosság a Süttöri Római katolikus templom épülete. A természetjárókat pedig a Fertő-Hanság Nemzeti Park természeti kincsei várják. A Fertő-tó közelében futó kerékpárút sok kerekezőt vonz az Unesco Világörökségi listán szereplő térségbe. Plasztikkártya elfogadó helyek Fertődön is várják a kártyabirtokosokat. A kisalföldi városban kapott helyet az Európában is ritkaságnak számító, domború pecséttel ellátott téglagyűjtemény. A tégláriumban több mint tízezer darab tégla és cserép található. Esterházy-monogramos téglák is ki vannak állítva, melyek a kastély különböző építési szakából valóak. A helyi programok, rendezvények is igazi csemegének számítanak. A kastélyban Eszterházi Vigasságok címmel kulturális koncertfesztivált rendeznek. Könnyűzenei fesztiválok és komolyzenei hangversenyek várják a látogatókat.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Fertőd környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.