SZÉP Kártya elfogadóhelyek Balf térségében

Kiemelt balfi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Balf térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Balf településen:

Sopron belvárosától nem messze, délkeleti irányban, a Fertő-tó mellett található ez a gyönyörű kis városrész, Balf, Győr-Moson-Sopron megyében. A Nyugat-Dunántúlon, az Alpokalja térségében barangolva, érdemes felkeresni ezt a kedves kis települést. Balfon található az ország egyik legnevesebb gyógyfürdő kórháza és a hangulatos kastélyszálló. A pihenés, a gyógyulás itt különleges környezetben történik. A városrész felfedezése is remek időtöltés. A helyi nevezetességek között a Temető-domb tetején találjuk a Szent Farkas templomot, a temetőkertben barangolva a régi síremlékek mesélnek a múltról. A temető mellett Nemzeti emlékhely, egy tömegsírt takaró műemlék áll. Itt nyugszik Szerb Antal magyar író is. A városkában áll a Gyógyfürdőkórház és a Gyógy-Kastély szálló is, mellette a Szent József Fürdőkápolna. Több szobor és emlékmű díszíti még a település köztereit. Plasztikkártya elfogadó helyek Balfon is várják a kártyabirtokosokat. Azok számára, akik a természetjárás csodáit részesítik előnyben, a világörökség részeként bejegyzett Fertő-táj kínál remek túrázási lehetőségeket. Ez a fertő-tavi kerékpárutak egyik kiinduló pontja. Komoly hírnévnek örvend a balfi ásványvíz is. A palackozó üzem közelében, a település északi végén található ivókút mellett bárki olthatja a szomját.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Balf környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.