SZÉP Kártya elfogadóhelyek Balatonkeresztúr térségében

Kiemelt balatonkeresztúri (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Balatonkeresztúr térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Balatonkeresztúr településen:

Somogy megye északi részén, a Balaton déli partján találjuk Balatonkeresztúr települést. Ebben a kis Dél-Dunántúli községben több neves építészeti látványosság is várja a turistákat. A barokk stílusban épült Festetics-kastély manapság turistaszállóként üzemel. Jelentős építészeti nevezetesség a barokk templom, melyet Festetics Kristóf építtetett. A Balatonpart legszebb templomának tartják, és a falu büszkesége. Mint a Balaton szinte minden pontján, Balatonkeresztúron is több helyen találkozunk a plasztikkártya elfogadó helyek szolgáltatásaival, akár szálláshelyet, akár vendéglátó egységet, vagy egyéb szórakozási lehetőséget keresünk. Mint az a balatoni térségre jellemző, túrázásra, kerékpározásra, horgászáshoz, természetjáráshoz a környék tökéletes, nem beszélve a strandolási lehetőségekről. Békés, hangulatos tájak, és ízletes borok is várják a balatonkeresztúri látogatókat. A település építészeti és természeti kincsei és a helyi emberek vendégszeretete révén igazi felüdülésben lesz része mindenkinek, aki ezt a kedves községet választja pihenése helyszínéül. Járjuk be a környéket, a Mindszenty téren álló Római Katolikus templomot, és álljunk meg egy pár percre a Világháborús emlékműnél. A falu hangulatos parkjaiban sétálva magunkba szívhatjuk a balatonparti települések jellegzetes, friss levegőjét.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Balatonkeresztúr környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.