SZÉP Kártya elfogadóhelyek Alsóörs térségében

Kiemelt alsóörsi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Alsóörs térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Alsóörs településen:

Valószínűleg sokaknak a Harley Davidson motoros fesztivál jut elsőként eszébe, ha meghallja Alsóörs nevét. Ez a veszprém megyei település a Balaton északi partján, Siófokkal szemben várja a turistákat, vendégeket. A Közép-Dunántúli régióban fekvő község természeti és kulturális vonzerőkkel egyaránt rendelkezik. Egyik legjellegzetesebb építménye, a Csere-hegyi kilátó fantasztikus panorámát kínál a Balaton vidékére. Célszerű felkeresni a Somlyó-hegyi fakilátót is. A környék kedvelt kirándulóhely. A falu határában halad el a kéktúra turista útvonala is. A finom balatoni borok mellett a település látnivalóit sem szabad kihagyni. Ilyen a Török-ház és a katolikus, valamint a református templom.
A községi strand két évben is elnyerte a „Legkedveltebb balatoni üdülőhely” címet. A strand családbarát, elrendezése és megközelítése a mozgásukban korlátozottak számára sem okoz nehézséget. A plasztikkártya elfogadó helyek Alsóörs községben is széles kínálattal várják az ide látogatókat. Az alsóörsi motoros fesztivál idején teljesen felpezsdül a kis falu. Motorok és rockzene költözik az Európa Kempingbe, a rendezvényen neves nemzetközi zenekarok gondoskodnak a hangulatról.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Alsóörs környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.